《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
10  26.3k

S 兄, foc良家婦女唔係形容得好恰當,因為佢地唔係出黎做, 發生關係當然唔需要比錢, 我覺得用'卓'呢個字比較貼切

引用:
原帖由 lwp 於 2008-1-4 11:46 PM 發表

「年輕時也過了多年 FOC  "良家婦女" 的日子  (我和囡囡)
他們把現實生活中 FOC良家婦女的概念,套用在一個等待客人光顧的囡囡身上   (我眼中的客人)」

用 "誘騙" 或 "勾搭&q ...
都係IWP 兄既文采最好...

小弟慶幸未被囡囡下刀, 如果唔係破產都唔掂.

不過我覺得唔係所有囡囡都好似S Hing 既囡囡咁會灑手段, 最少曾經同我令我沉過兩次既越, 泰囡囡都唔係刀手.  

非常慶幸我未遇 S Hing 囡囡, 冇機會死係佢刀下...

繼電影 eyes wide shut之後, 睇完事件一, 二, 三又令我大開眼戒...

引用:
原帖由 lwp 於 2008-1-9 08:48 PM 發表

支持置頂 .......:smile_38:
支持置頂, 如果唔置頂, 我會日日幫呢個頂兩野..

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-21 04:42 PM 發表

....希望師兄同我一樣....快D恢復心情....重新上路.....
我都game over 左一個多星期,,,,重新上路唔只你一個,,,

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-22 12:03 AM 發表

....咁我地大家互相勉勵.....大家重新上路.....不如換下口味囉....
女人真係好奇怪, my love was disappeared suddenly....

我已經儲記幾個reports, my next target are 766 and then 19 and then 323...hahaha...

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-22 12:55 AM 發表

.....我講過男人好易去愛....愛得深....但只可為持短時間.....師兄.....唔好為左挑戰去溝囡囡....囡囡黎做野姐....比你溝到都唔會有好下場.....何必...緣份黎就話姐.....好多人不停係歡埸溝囡 ...
多謝 S Hing 指點, 我正話只係隨便 up 下.  我冇諗過再沉船, 太辛苦....

我曾經見過囡囡除左工作既面具既真性情, 我已經對尋歡失去興趣.  因為我唔想再比錢收買女人既尊嚴.

正係度回覆呢個 post 既時候, 十幾日失去聯絡既囡囡突然打黎......:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-22 04:06 PM 發表

....師兄....咁我自己上路喇....唔等你...Good Luck....
ok S Hing, 一路順風.  I P.M you, please check.

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-23 09:57 AM 發表

......收到....已覆....記得請我飲......
喜酒絕不可能, 因為我同佢冇可能會有乜 commitment,

威士忌, xo, 紅酒, 白酒隨時都可以請你飲...你出句聲就得..

我睇完你既 P.M, 多謝指點迷津!!!!

S Hing, 有師弟問過你泰囡最近興去邊度搵食, 可唔可以開估?

前往最後回覆