[原創作品] (爛尾故事集)之 <純情學生妹?!——29/11更新短文:「又執筆」(#341)

收藏  |  訂閱
38  47.3k

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-4-30 11:57 AM 發表 查看引用來源

我諗亞傑應該唔會/唔敢做d咩大事喇,始終經歷過太監、被殺的遭遇。
時間可以平復返既
又要睇下佢本身現世既性格
現代青年好熱血的

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-5-2 06:51 PM 發表 查看引用來源
因為我病咗,的第24集要過幾日先出到,為免大家見唔到我更新,所以貼一篇舊文出來

我叫Apple,今年廿幾歲,任職於一間批發性商品的公司,唔知係咪做呢行,或者公司的規矩太特別,所以我D同事都幾開放的,我先簡單講講公司的主要規定

我公司的職級同制服係以彩虹的七隻色再加上黑,白來區分

A: 紅 / 橙 / 黃 : 只係聽老闆的指示
B: 綠 / 青 : 必須接受A組及老闆任何性要 ...
呢篇同師妹早前既文章好類近,明刀明槍,穿越就有味道劇情,各式其色

引用:
原帖由 Klwong137 於 2019-5-9 11:53 AM 發表 查看引用來源

爛尾可個名係流架,嘻嘻
可能只係得個名呢,樓主新作好睇,去到尾會回真係好難估

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-5-13 11:49 AM 發表 查看引用來源
第28集

起呢幾間小木屋係山寨各人合力的,佢哋知道戰亂時,除咗會封寨,更會開啟機關封山,以保障寨中安全,但佢哋又唔忍心見死不救,於是諗出呢個方法,至少有幾處遮風擋雨的地方,難民們有地方援一援,就有更大的存活率,遲來人士或者難民間的爭奪等,就唔係佢哋可以控制了。

當王木兄弟完成木屋的佈置返到山寨時,就將一早預備的機關打開,然後將山寨的出入口都封上,只留下後門的一條通道,(當然,另外有月兒 ...
方向既野好死,好睇就得。甜唔甜冇所謂呢,學你話,睇得開心就得

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-5-14 09:04 PM 發表 查看引用來源
第30集

亞傑深吸口氣,佢都決定要鬆弛下,當佢赤身走入溫泉時,月兒即刻過嚟攬住佢,久未近女色的亞傑即時扯起,雙手未有所動作就聽到月兒喺佢耳邊叫:「屌我丫…我安全期….中出都得…」其實月兒都唔知點解突然咁想要,可能係呢段時間太過壓抑,又或者不安全感愈來愈重,想要發洩,又或者係戰爭令佢決定活在當下,唔理後果。

亞傑攬住月兒狂吻,一隻手攬住佢腰,另一隻手開始揉搓佢的豐乳,然後輕輕錫佢耳仔…吹 ...
正呀,機票都可以慳返

新篇好似好面善咁既

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-6-17 07:26 PM 發表 查看引用來源
第二集

同一時間,阿穎亦想起呢件事,佢諗極都唔明,點解男人碌野咁肉酸,D女仔都會放入口,仲話有D咩顏射,口爆咁,真係諗起都打冷震。

不過睇到楓楓Sir射咗出嚟之後,個樣又真係好滿足,唔知比男人摸自己下面,係咪又會咁舒服呢?

好快又到咗補習的日子,今日阿穎著返普通的TEE同牛仔裙,因為上次已經睇過楓楓SIR的JJ,唔駛勾引佢了

補習期間阿穎同阿楓都好拘謹,阿穎係因為覺得尷尬 ...
「新作」好面善,梗係好似見過咁。

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-6-24 08:50 PM 發表 查看引用來源
第三集

自從冇幫阿穎補習,又經常一齊去玩,阿穎最近都係叫佢「阿楓」,突然聽到阿穎叫佢「楓楓Sir」,阿楓諗起佢哋補習時的情境,下半身即時起反應,當阿穎feel到阿楓下面頂住佢,隨即覺得有人摸佢短裙下的大脾,阿穎有d驚,正想周圍望下時,阿楓話係佢摸緊,阿穎雖然冇咁驚,但又怕會比人見到,就伏在阿楓膊頭,乖乖任佢摸。

當阿楓隻手伸入阿穎的底褲時,地鐵去到金鐘,好多人落車,於是佢兩個亦鬆開,冇 ...
又愛又恨既純情女學生,好有現代感

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-6-30 06:24 PM 發表 查看引用來源
第四集

「咁咪好似SP囉?」

「唔係架…我點會當你係SP…你舒服就得架喇…如果你唔想幫我出,我自己打飛機都得…你比我掂你,我就好滿足」

聽到阿楓咁講,阿穎心想自己又似冇咩蝕底丫…雖然好想點頭,但都要扮矜持,於是就答:「唔知呀…」

阿楓聽到之後好開心,又將隻手放去阿穎大脾,可能佢今日摸得多,開始熟練,好快就摸到底底,隔住捽咗一陣,就問:「可唔可以除?」

阿穎見到佢咁乖, ...
訓訓下又黎過

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-7-9 09:39 AM 發表 查看引用來源

仲要自己入廁所搞掂,唔好煩到穎穎,有冇睇到好心酸?😂
自己黎當然好慘慘豬

前往最後回覆