正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
15  413.5k

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-5 10:30 PM 發表 查看引用來源
今朝再上咗九記長樓梯,搭巴士去到九記大迴旋封路,行咗幾條街去幫襯,結果都無失望。
一上到去咁橋就係上次個舊相好開門,我冲完身光豬入房訓低,先享受頭十五分鐘好深入的按摩加被抽水,之後佢已經認唔住成個趴矖落黎錫我後頸..........跟住大家搞咗一輪之後,佢係全無反抗之下光豬埋,一輪食奶及指插之後係時候啦,今次我做足準備有帶套,順利進入果條濕滑到滴水嘅賽道。一時忘形之下,有幾吓啪啪聲都幾大聲,始終 ...
師兄係咪打錯?:smile_41:
長樓梯150/60分鐘??

引用:
原帖由 布吉小王子 於 2019-8-10 02:10 PM 發表 查看引用來源
啱啱去完太西,按90分鐘,技師3x左右中等身材,換上紙褲後開始正按,5分鐘左右已被技師脱了推油,再按約10分鐘左右,技師覺得不太夠力,揾多一個雙飛按,原技師幫我按手,我也順手按佢大小腿,約20分鐘後,幫手技師岀去了,原技師就係咁錫我全身,之前摸JJ,後來直接環吹😝,忍唔住反手為攻,帶上雨衣上馬,完事後再幫我全身按到夠鐘,放低500走人😁 ...
師兄你係堆單一次過比500定係技師還技師堆單還埋單咁?

想問下咁多位師兄獅子石係咪有間太西分店??
記得之前係6台有廣告 而家係咪冇左? 唔記得左大概咩位置
唔該咁多位師兄

想問下咁多位師兄知唔知太西或者其他泰按過年有冇開?

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-3-15 12:40 發表 查看引用來源
剛試快樂兄指路深記泰泰,可以1試!泰南人任算後生,按就應該上過速成班,要求吾好咁高,增值價合理,1個鈡200+大事300,睇廣告話法,附近幾間應該同1個老細 ...
師兄係去RELAX定ANGEL?

想問下咁多位而家係咪冇乜邊間泰按有開架喇?

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-5-4 18:39 發表 查看引用來源
做熟客生意,間店清靜佐,冷氣為我開😁
師兄 係咪九記其中一間?
即係生客冇運行喇

161更新左
60/190 90/270 120/350
成男同太西一樣

引用:
原帖由 BMX4 於 2021-3-11 23:41 發表 查看引用來源
第三間雖然都係正骨水,但係就有兩/三個後生太,其中我試咗一個叫[粉紅色]英文,可以叫靚同fit ,按得當然一般D,但係算好,始終有後生靚女幫你周身摩吓😅 ...
師兄 第三間可吾可以比D提示
麻煩哂

引用:
原帖由 choichoichoi777 於 2021-3-27 17:37 發表 查看引用來源
小弟剛去完猿周街16號間Thai Massage鋪(右邊果間),咁入到去目測below 35 yo, thin style咁我要咗$320 90mins。手法都幾好,佢慢慢按及有力(佢一開波用腳踩均背,雙手,雙腳,因為小弟尋日做完運動,今日全身都好攰,所以按個純泰 ...
師兄想問下有冇得沖涼?同埋光豬按定係著紙底按?

前往最後回覆