茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
10  541.2k

支持下先  好正 期待你再有  加油...

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-10 05:28 PM 發表 查看引用來源
醒一醒,鬧鐘都未夠鐘響,可能兩個人一齊喺睡袋,又spooning咁攬住瞓,暖笠笠,感覺真係瞓左好一段時間咁。我有D想出去睇下個天,但係又暖笠笠唔想郁,咁咪繼續攬住瞓,索下C9後頸,上面隻手開始隔住佢件衫揸下波咁,C9可能真係攰,又或者 ...
。好正。有時間再打落去。加油支持

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-10 05:28 PM 發表 查看引用來源
醒一醒,鬧鐘都未夠鐘響,可能兩個人一齊喺睡袋,又spooning咁攬住瞓,暖笠笠,感覺真係瞓左好一段時間咁。我有D想出去睇下個天,但係又暖笠笠唔想郁,咁咪繼續攬住瞓,索下C9後頸,上面隻手開始隔住佢件衫揸下波咁,C9可能真係攰,又或者 ...
仲有佢都想你吾帶套插佢。做咩就吾帶套插佢。等佢hi 都不得了

[quote]原帖由 Sennn 於 2021-12-14 05:23 PM 發表 查看引用來源
C9右手去到我褲頭,以為佢玩潛烏龜,原來佢右手跟住攝入去摸住我肚皮,慢慢摸上嚟,捽一捽我粒lin。

C9: 硬哂喎,仲話唔凍。
我: 小小凍者,粒花生米咁細都比你摸到。
C9: 係咪好敏感呀?(手指係咁掃我粒花生米)
我: 係呀,都幾正,不 ... [/quot
個C9真好淫漡 抵師兄幹多佢幾次👍🏻

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-15 09:43 AM 發表 查看引用來源

佢平時喺茶記把口都係好吹得,好玩得,淫就未係好淫囉。
吹得又玩得先系好野來

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-21 12:45 PM 發表 查看引用來源
沉睡到鬧鐘響,天未光,又凍,睡袋又暖,唔想起身,仲心諗日日都有日出架啦,超想繼續瞓。C9真係勁,唔賴床,果然係返慣早係唔同d,我望一望個營頂,真係仲係黑架喎,然後就慢慢合返埋對眼,想瞓返。聽到C9喺隔離係咁哦我,叫我起身,我話我鬧鐘 ...
。加油 好正。越睇想你快點再更新👍👍

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-23 03:15 PM 發表 查看引用來源
入到營,雖然太陽出左,但係營入面都仲係暗暗地,我同C9除哂褸就瞓左上張床,睡袋就無拉,當被咁襟住先,兩個人平排咁瞓住,然後我打側身,

我: 而架大把時間啦喎~
C9: 咁你想點先?
我: 你想中出先定口爆先?
C9: 唔用套咋,邊有話比你中 ...

睇到我都硬了。個C9好聽話。師兄好有性福。到佢安全期中出佢。 爽死😆😆

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-28 12:15 PM 發表 查看引用來源
我撐開肶坐住,C9跪住低頭同我試下後補事後蕭,叫佢好似當窄乾我咁啜乾淨,我就會升天,頭幾下都好似唔太願意,可能聽到我D呻吟聲,越啜越順暢,我爽完嘆完,叫C9吉起籮油,我又從後摸入,濕哂啦佢,我摸幾下就指插。我可能太興奮,都仲硬硬 ...
睇到JJ有反應。真係好正。期待你下一次。

[quote]原帖由 Sennn 於 2022-1-14 05:01 PM 發表 查看引用來源
酒就飲哂,無所謂啦,咪繼續睇戲囉,都尾聲。好快,戲就做完,可能受到套戲既感染,我地平排坐梳化,戲一完,C9就扭過嚟車落我度,咁我其實都等左好耐,梗係用條脷同佢條脷糾纏下,佢雙手就捉住我個頭,我就雙手攬實佢,我又入侵下佢個咀,佢又啜 ... [/quot
好精彩。 希望快點有下一次

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-2-22 03:50 PM 發表 查看引用來源

約左呀
。祝你今晚玩得開心啦。等你出貼

本帖最近評分記錄

前往最後回覆