師奶的秘密完结篇

收藏  |  訂閱
25  197.8k

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-3 19:24 發表 查看引用來源

有機會再同大家分享我同老公關係,包你估計唔到。
妳咁講  系米大家都知道  各有各玩?

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-4 11:07 發表 查看引用來源

正唔正?
好難表達wor~都未試過…😅

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-4 18:24 發表 查看引用來源

師奶老呀,當然會堕啦,唔係後生女,最挺應該是生完之後,多奶。之前post個張相,雙胸都缩左。
所有人都一定會老   最緊要系同家人朋友 活得開心健康  咁就美滿

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-6 18:39 發表 查看引用來源

以前有D  SP免費食左我,以為好幸福/幸運,在朋友面前曬野,這個世界有因果,及.報應,對老婆不忠,對女友不忠,有D  SP咸着淚水同我講,唔願意同我發生関係,一次都多,之前都講過,有D SP命受唔到,輕就大病一場。有D生意失败,一無所有,有D ...
我覺得 好多事情過去左之後就系回憶  開心嘅米林多D 唔開心嘅米林小D 刻骨銘心嘅米回味下 做人就系咁

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-7 13:19 發表 查看引用來源

可能用黑寡婦或蜘蛛精來形容我最貼切😛😛
黑寡婦就鐘意鹰眼支前  蜘蛛精喜歡悟空支金剛棒~
原來妳要又大支又硬嘅  真識食😁😁😁

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-11 16:14 發表 查看引用來源

師奶會完情人之後,整身酸軟晒,要休息多幾天。始終不是後生女。前天一早瞓到第二天下午才醒。好耐沒有這樣疲勞過,好似跑左全馬拉松。
C9系大滿足之後嘅反應  好好休息~

引用:
原帖由 friendho 於 2020-8-11 17:08 發表 查看引用來源
到底做左D乜野可以咁疲勞過度呢?
哈哈哈~原來大家比人玩左都唔知🤭

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-12 08:29 發表 查看引用來源
情人比左個Copy 我share 我把聲, 唔知好唔好聽?

https://www1.zippyshare.com/v/ADGOmox2/file.html
妳叫得好含蓄哦

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-12 16:41 發表 查看引用來源

對呀,這個情人是最喜歡一個, 唔想比佢知話我大食,佢話我下面多水及夾到佢好爽
Hahaa... 妳米忍得好幸苦  仲要系分心去控制  冇得大解放  咁唔可以盡情享受  可惜左

C9消失左???????

前往最後回覆