那次露營的事

收藏  |  訂閱
8  20.8k

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-7 17:43 發表 查看引用來源

原來你係藍
nice 神回~haha😁

引用:
原帖由 bentayga 於 2022-5-8 13:19 發表 查看引用來源
借運動為名,做另類運動為實,攪完一場大龍鳳,回望下,得到啲乜?失去啲乜?
借問1聲?始作俑者又是誰?你問下就返屋企,萬事以家人為先嗰位先啦

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-5-8 18:06 發表 查看引用來源
一班人,只要你不同意他們,他們就集體欺凌你,打人,刹人,放火。

攪完一大輪,散的散,走的走。

到現在,你不同意他們,你就是藍,你就是奶共。

他們有否檢討下,自己的行徑? ...
你呢D狗屁米系D輸打嬴要行為,小人認同就話人多蝦人少~不知所謂嘅狗屁行為

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-5-8 22:55 發表 查看引用來源
夠你地狗屁?
憑什麼你地可以打人刹人放火?
人多就可以打不同意你們的人?
嘩,惡到呢。
人一黄真係什麼道理都没有的了?
盲佬  你D狗口 1吠就嘈喧巴閉  又藍又黃  呢度冇人講呢D
快D帶返你個狗罩走~

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-5-8 23:40 發表 查看引用來源
反對你們就是藍?
暴徒就是暴徒。
睇你都系冇人冇物  孤獨終老

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-5-8 23:44 發表 查看引用來源
吾夠人講就吠啦,
可憐可悲的漢奸走狗。
系有你吠 就冇人講  系咁

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-8 23:57 發表 查看引用來源

笑死,你都幾失敗,做5毛做到入1881,仲要扮正義,但係咸濕果隻。

入得呢個版,都係咸濕,覺得自己咁正氣,笑死人
大家唔再應佢機,等佢消失算~同呢D物體冇得講,只有佢啱,浪費大家時間,無謂~😙😁

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-9 12:30 發表 查看引用來源

真係!唔好再浪費時間
佢唔認自己愛國,但開口埋口,漢奸走狗,香港是中國的
藍人永遠係虛偽,自己傷人就得,然後話你地搞亂個社會
然後話自己中立,但其實有立場,但唔認
最好笑係呢個版到扮正義,但又要偷愉入黎扯旗
呢d可憐人唔好再 ...
Agree~大家無謂為佢浪費時間,大家D空閑時間,無必要放向呢D物體身上~大家傾下吹下水仲好

引用:
原帖由 on魔2 於 2022-5-12 07:56 發表 查看引用來源
I agree with you. 吾好理班冇天裝 ... 睇到我火都黎埋
我都有同感,所以唔想對住呢D物體講嘢,1味只有錢,同自己利益,冇道義,冇人性

前往最後回覆