上一頁下一頁
發新話題

呃水吹~~R水吹

收藏  |  訂閱
444  49.4k

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-29 11:16 發表 查看引用來源
有冇知邊間餐廳嘅奶茶最好飮?
洪水橋大發餐廳  曾蔭權都經常去飲  早期奶茶王冠軍

我唔飲奶茶  去到都要叫奶茶飲  飲落口嗰種幼滑同茶味  真系冠絶全港

有一次我响大發食緊嘢  見到D侍應清左1個卡位  同最近兩三張枱  而門口有客又唔比人坐  有D怪  又見到有兩條西装友向門口收銀位都同唔知系米老闆娘嘅傾左陣  之後冇理到  因為當時唔會知咩事  埋單出左門囗 見到有記者嘅物體响花槽邊部响到  到左再去飲下午茶時  我有個同事8卦同D侍應講反  之後侍應再講反  原來曾蔭權當時已到左向後面路天車場等位  但系食飯時間多人  最後决定買外賣奶茶走  响車入算  最後冇入到去   嗰兩個西装友系G4  D侍應話久唔久佢都去大發飲奶茶(當時仲系特首時期)

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2020-10-29 14:04 發表 查看引用來源
唔知係咪我冇taste ,其實我覺得大家x 同大快x 既都幾好飲
頂妳~咁妳又問邊間好?🙄😵😵

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-29 14:10 發表 查看引用來源
你今日算勤力
我打咁多字  妳就打幾隻字 咁點先~?

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-29 17:53 發表 查看引用來源
識你咁耐😂今次打最多隻字🥳🥳🥳我要諗清楚先寫㗎🤣
冇人叫妳寫……遺囑呀~事頭婆~😛😛😛

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-10-29 21:35 發表 查看引用來源
以前有師姐教我珍珠奶茶含J....我都未試過...我驚啲珍珠梗死我
個師姐有行教妳—定要買老虎堂架?~🤔🤔🤔

引用:
原帖由 anthonychan 於 2020-10-29 21:57 發表 查看引用來源
夜晚入下黎先 樓主好似唔係到
c兄啱時間呀  夜晚 你想見佢嘛~好!請佢上黎~等我叫龍婆黎先~你等等呀!米行開😝

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-10-29 23:20 發表 查看引用來源
一芳ok😂
系米—芳細粒D架~仲以為老虎D波霸珍珠襯妳tim~ha~

引用:
原帖由 anthonychan 於 2020-10-29 23:30 發表 查看引用來源
咁好似羅蘭姐吸引啲
C兄~羅蘭姐冇做好耐Ia~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆