上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
69  281.5k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-5 06:27 發表 查看引用來源
45/50路無可能做我老相好了,我雖然不太介意年齡稍大,但都不能越過我底線,我最多接受3字頭,除非正骨水😁你都唔知我疫情期間我係香港骨場跌左好多次錢先搵到個比較好既技師,陰公😭香港骨場好多都係大媽級🙈 ...
真係聽者傷心,聞者流淚😭
不過都皇天不負有心人,揾到個可接受嘅30路,以備不時之需👍

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-5 11:14 發表 查看引用來源

嗰件扒都虎背熊腰o架!😫
冇苦又點會有甜,當係人生歷練,以後唔會咁揀擇,好事呢🤣

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-5 15:26 發表 查看引用來源

講起香港桑拿埸,都係懷念尖東富豪酒店地庫嘅kobe sauna,女又後生又靚.以前逢星期六中午下班後必去輕鬆一下
師兄有40樓微信,呢2日就知我之前所言非虛,jc被迫要去平平安安姐妹場上班
點解被迫?因為佢地自己都驚,只係講明唔去就冇糧出

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-5 12:14 發表 查看引用來源

香港桑拿糸怪物集中地⋯⋯
試過一次房黑望落好似吾太差
大車乃西69
好爽
走個時埋單
有個三點式紅色囡望住我同我講
下次再找我
嘩,好老重樣好差😵‍💫😵‍💫 ...
臨尾反差咁大,真係仲陰功過硬食豬扒
跟住有冇即時去扣喉,吐番D西水出尼🤣

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-6 04:13 發表 查看引用來源
呢排天氣咁熱,白天真係唔想出門,開著部冷氣留屋企飲啤酒賭下馬仔好過,夜晚先出去HAPPY下😁
呢兩日又澳門,又桑拿,激戰左兩ROUND,今次揼下老正比細佬休息下😁

今晚目的地😂天氣熱,唔想玩咁遠,呢個場皇崗過 ...
師兄真好精液。。。講錯,精力先啱,今次冇出火
咁短時間走遍深港澳😁

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-6 23:43 發表 查看引用來源

當年唔知喺邊度見到御龍閣囡囡相,但紅樹林又係同一批囡,就好奇去試吓,囡囡上鐘前問我到咗未?我話到咗,佢就話'而家過嚟,5分鐘到!'..........5分鐘?🙄 囡囡到咗後話我知原來佢地喺哂呢兩個塲同時掛牌上鐘兩邊走......... ...
咁咪夠哂「索」

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-7 08:28 發表 查看引用來源

頂佢丫,都唔知嗰日佢兩邊走咗幾多轉,個身咸嘅!🤮
我試過一日走2個場,去第2個場時,諗住之前已沖2次,而且朝早起身時又沖過一次,加埋已沖過3次涼,所以過過水就算,費事皮都甩,點知俾小姐姐話我咸咸哋,何況個jc冇沖吖😬

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-7 11:48 發表 查看引用來源
我試過一日走2個場,去第2個場時,諗住之前已沖2次,而且朝早起身時又沖過一次,加埋已沖過3次涼,所以過過水就算,費事皮都甩,點知俾小姐姐話我咸咸哋,何況個jc冇沖吖😬 ...
小姐姐話你個心咸手咸咪算囉,全身都咁咸,搞到我血壓高就揾你算賬😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-7 21:56 發表 查看引用來源
呢D資歷無用的,最後只會變成回憶🤭
冇回憶,又同條咸魚有乜分別

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 04:07 發表 查看引用來源
邊一年識就唔記得,我記得我係佢第一個客,果次上完鐘之後臨走時佢話我地都係唔好再見面😂
以退為進?
定係你太咸濕?🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆