口技

收藏  |  訂閱
19  17.1k

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2022-4-1 07:36 發表 查看引用來源
反而我幫女朋友口交時由前門锡到後門佢話已經有高潮
她幫你口交時會不會邊做邊問你這樣舒服嗎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-3 13:54 發表 查看引用來源

都要o架, 不過我更中意 "由低做起", 身體最底層o既地方...
自己訓平, 男人抬起我雙腳, 望住佢溫柔咁從我腳趾開始舔起,
再沿小腿往上奶上去, 到大腿, 再分開我對腳, 之後先奶下面 ...
這樣子女方會非常舒服刺激

引用:
原帖由 loverandlover 於 2022-4-5 00:01 發表 查看引用來源
唔會淨瀨龜頭,係吮及含,再慢慢吮成支入口。
這樣子男的無論在感覺或視覺一定非常享受。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-5 11:51 發表 查看引用來源

可以係, 亦可以唔係
未必需要特登o既, 本身就o係佢面前, 唔通即刻走開先慢慢食咩?
好enjoy 咁吮就梗, 吞精同wine tasting 一樣, 唔好大啖大啖咁灌落去, 先聞一聞, 舉高手欣賞一下手上果pat 液體,
伸條脷出o黎 ...
蛇師姐真是吞精高手,難得難得

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-4-5 13:39 發表 查看引用來源

或者不如咁問:阿蛇咁熱愛吞精,係咪咩人嘅精都肯吞?抑或要有feel嘅人嘅精先有興趣?🤔

願意吞精嘅女人,正。

主動吞精嘅女人,勁正。

擒住男人下體好似餓鬼咁索精嘅女人,驚正。

唔願意但仍勉為其難吞精嘅女人,最正。小弟最l ...
話說肯或喜歡吞精的女士應該不多呢

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-27 14:36 發表 查看引用來源

口交除左刺激男方陽具,我覺得仲有好多地方可以增加感受,例如含時女生既眼神,含時發出既聲音,男人都會好享受。
認同師兄說法,無論視覺或聽覺,的確會又刺激又享受。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2022-4-7 16:17 發表 查看引用來源
喜歡用脷不停响龜頭打轉
這樣令龜頭非常刺激啊

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2022-4-7 19:56 發表 查看引用來源
係架,好喜歡含到男方出野,之後一直含住吾放
哇!要是男方射精,怎麼搞呢

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2022-4-7 21:37 發表 查看引用來源
你話呢?吞左lor.....
哇好刺激啊

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-8 08:14 發表 查看引用來源

婦道人家, 食不言寢不語先係有修養有氣質o既表現!

(講笑only, 我訓覺前其實好多o野講 )

男人興唔興奮, 你問返佢地囉, 我遇過o既興奮程度好似不及眼神交流同埋邊含緊時候對佢o既笑容...

我自己... 呢方 ...
蛇師姐功力高,佩服

前往最後回覆