上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
129  8.5k

大家早:smile_40:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-8 08:50 AM 發表
早晨呀~冰雪妹妹~旦旦~
火山哥哥 早早

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-4-8 09:40 AM 發表
多謝日本仔同旦旦關心.......我今日好返好多喇:smile_38:
希望好快可以再玩過.....
等你好快我地出黎食飯牙

次次去玩都撞唔岩既:smile_22:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-8 10:04 AM 發表

早丫...冰雪 :smile_40:
旦旦牙 旦旦:smile_40:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-8 01:15 PM 發表

午安呀...冰雪...
你今日溶左未呀~~~
最高30度呀~~ :smile_30:
你話呢....溶左d架啦....

lunch都冇出到去

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-4-8 02:27 PM 發表

hi hi~~~~:smile_24: 好耐冇見啦......
好掛住你地呀......病死我啦就快:smile_42:
你都知我地好耐冇見呢....掛死人啦......

你快d叫醫生執多你幾濟快d好......之後我地去玩.....

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-4-8 02:38 PM 發表

我都想快d好返...........好辛苦呀....
夜晚咳到訓都訓唔到呀:smile_39:
上個星期六又攪到我同雀都冇得去:')
上星期仲以為可以見到你地架麻
v神仲突登拎左佢公司d蛋糕上黎請大家食
特別系你...點知你又唔系到....
你要快d好返唷...
今個星期你去又到我地唔去...

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-8 03:03 PM 發表

今日真係好叉熱呀~~:smile_27:
我今日一定唔再出去呀~~:smile_42: 怕怕:smile_13:
今晚要出去...但又好懶唔想出....點算好....

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-8 03:10 PM 發表

唔係比我執幾劑快D好咩~~~:smile_30:
你去買件醫生袍扮醫生啦:smile_30:

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-4-8 03:14 PM 發表

:') 又冇得食蛋糕~~~~嗚~~鳴
唔制呀...........
今個星期我去唔到呀......要返工:smile_39:
oh~~仲以為你今個星期去玩tim

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆