上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
129  8.4k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 12:46 PM 發表

THANK YOU!!!
我都好耐冇睇過紋身圖案LU~
間唔中冇野做咪睇下囉.....佢都系早幾日系到話要先系到睇...搵d圖...

你好like既野:smile_34:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 12:49 PM 發表

公仔圖案紋上身就太Q喇....
冇乜個人STYLE嘛
有~~~好多鬼佬鬼女紋架...:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 12:50 PM 發表

哈哈~~~佢個紋身真係只可以比條仔睇呀~~:smile_30:
咪就系旦旦最鐘意睇個d:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 12:54 PM 發表

呢個紋上去應該都會好真下~~:smile_40:
系~~~個日佢比個圖我睇....個個人紋得好真....

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-4-2 01:03 PM 發表

咁0岩既..我準備又係紋0係小腿
紋乜野:smile_41:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 01:10 PM 發表

哈哈...佢地咩都紋上身架啦~~:smile_30:
甘又系~~見鐘意就紋上身~~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 01:24 PM 發表

佢睇身材JA~~~紋左咩都冇所謂啦~~:smile_30:
佢就系借d意話要睇人地個紋身~~~實際系睇人個身材~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 01:25 PM 發表

佢地紋米奇老鼠又有...HELLO KITTY都有架~~ :smile_27:
系~~但有d公仔真系紋得幾好~~
睇落去d色好似顏色筆畫上去之後油甘~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 01:42 PM 發表

成機食左人呀~~~:smile_30:
我都唔講出黎架啦....你仲要甘大聲講.....真系衰牙....:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 01:43 PM 發表

紋公仔呢家野好似美國O個邊好D~
香港好少睇到有紋身師傅紋得好~~
個邊用色用得好d tim
hk真系唔覺:smile_39:

唔知系咪因為d人白d色都鮮好多令好多~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆