上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
67  7.7k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-15 11:52 AM 發表

係呀,,,,咁樣你都病埋就唔好啦~~:smile_39:
我邊有甘易病...:smile_46:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-15 05:13 PM 發表

睇落唔錯BOR~~

搵日落去試下...

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-15 05:24 PM 發表

OK....約定你喇~~~
記得拎埋我d mumu:smile_40:

話時話..個比賽win左
男人唔洗團費+500蚊=800

甘女仔系唔洗比團費架麻咁系咪又系有800蚊:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-16 10:11 AM 發表

你又變左神呀~~~:smile_14: :smile_30:
我唔系神...我系一粒冰:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-16 10:13 AM 發表

你同神神都上呀~~:smile_41: :smile_40:
唔系牙...系你拎比杰咋...佢返觀塘咪可以拎比我囉

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-16 10:19 AM 發表

冰都會病架BOR~~:smile_45:
唔會病...最多系溶架咋...:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-16 10:23 AM 發表

咁獎金黎架嘛~~~唔收咪收返500LO~~
比左團費就得返200咋~~~

女仔本身都FOC左架啦~~~又點會多300呢~~
乜唔系團費 300 +  獎金  500 = 800 咩

老師話系甘樣計架啵.....話晒你呢條都系應用題黎:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-16 10:24 AM 發表

重以為你地會上TIM~~:smile_13:
我地都系系hk食飯啦:smile_13:

叫齊人我地去個間野到食自助餐:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-16 10:28 AM 發表

會蒸乾tim~~~:smile_30:
蒸就蒸唔乾架啦...會蒸發者....:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆