上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
129  8.4k

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-2 01:57 PM 發表
又蝦我  :smile_24:        :smile_08:
邊有蝦你牙...

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 02:04 PM 發表

我都冇話"旦旦想借D意食人":smile_44:
系囉....都冇佢借d意食人

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 02:05 PM 發表

我覺得O個邊D紋身真係靚好多架~~~
D對比大D~~~
黑人紋身都可以好靚架~~:smile_13:
系囉....望到d色真系好令~~~

黑人紋身....用白色紋??

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-2 02:05 PM 發表

你地有...    有人蝦我呀         我去買糖糖食唔睬你地http://www29.discuss.com.hk/images/s ...
買埋比我....thx...:smile_40:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 02:14 PM 發表

呢招你教我O既~~:smile_30:
我幾時有偷食呀~~:smile_30:
你偷食左個d糖牙....:smile_30:

http://graphictribe.jp/gallery-tribal   <~琴日系第二到睇到...佢有個水母都幾過隱....

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-2 02:16 PM 發表

一人一粒香口膠  :smile_44:   吹波個隻  :smile_40:
我唔要香口膠....:smile_22:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 02:18 PM 發表

就係唔係用白色, 同一樣紋法但一樣睇得好清楚~~
咁先勁丫嘛~
-0-
用d仲黑過佢既色

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-2 02:23 PM 發表

你又想要熱鮮奶+冰呀  :smile_22:
我都唔飲奶既:smile_39:

<~~~小魔怪:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-2 02:27 PM 發表

咁凍可樂+糖  :smile_34:
我都唔飲可樂既...仲要加糖....甘甜....唔要....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆