上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
129  8.4k

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-3 10:01 AM 發表

係wo...尋日睇電視睇到預告..:smile_40:
賣左好多日廣告架啦

http://www.myspace.com/stepup2  好正唷

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-3 10:42 AM 發表

我out呀碼...
你唔算out
套戲落左畫你先黎講甘就out啦

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-3 11:28 AM 發表

:smile_14: 哦~~~  即係我依家先dl返鐵達尼號睇...咁就係out喇
緊系啦......

不過岩岩睇到已經有得dl 舞出真我2 啦

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-3 12:50 PM 發表
唔係掛~~~~咁冰雪仲會唔會去戲院睇?
緊系會啦...系戲院正好多...睇佢D歌加睇佢D跳舞....

除非佢冇時間...日日都OT去唔到睇啦....

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-3 02:51 PM 發表
我都會去戲院睇~~~音響都正D 哈哈
系....但見人講冇第一集甘好睇....

但都一樣會睇...

引用:
原帖由 loread456 於 2008-4-4 02:38 AM 發表

下個禮拜日睇..............
同我地一齊去睇????

早早:smile_27:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-7 10:33 AM 發表

早晨呀...冰雪...
又好眼訓呀??:smile_41:
系牙.....雀雀.....

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-7 10:55 AM 發表

咁又係...我有時都係寧願睇中醫..唔知點解:smile_39:  
今日d天氣又熱左好多...上個禮拜先有d風...同今日又差好遠 :smile_42:
今日既天氣....真系:smile_27:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-7 11:01 AM 發表

我都好眼訓...今朝係船度做左鍾樓駝俠...鍾下鍾下 :smile_27:       :smile_42:
好想伏系到訓:smile_42: 今日D時間過得真系慢:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆