上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
129  8.5k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-7 11:02 AM 發表

食中藥係好D O既~~
D藥冇咁刺激....
同埋唔會眼訓.....
不過我就覺得好得慢D~~
所以我自己冇咁鍾意JA~~~

今日真係熱左好多呀....23-29'C呀~~~:smile_27:
熱都熱死呀~~
我好怕呢D天氣架~~:smi ...
屯門而架29.3度:smile_27: 痴線架:smile_22:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-7 11:04 AM 發表

同上2個禮拜比...真係超大改變 :smile_27:
過星期3開始又會落雨:smile_39:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-7 11:06 AM 發表

咁又係..冇西藥好得咁快...不過食左西藥...真係好眼訓..又冇咩力..想訓想訓咁..:smile_39:
我都好怕...熱唔緊要...重要鬼死咁好太陽....今日死都留係寫字樓唔出地盤 :smile_27:
我呢到都冇開到冷氣:smile_39:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-7 11:07 AM 發表

me too :smile_27:       我諗一陣食飯一定訓得隻豬咁...:smile_44:
好耐冇都系學校訓過啦....

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-7 11:08 AM 發表

突然變返上29度...... :smile_27:
又好好太陽....真系溶架啦....

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-7 11:09 AM 發表

落雨冇咁熱就好d....不過濕淋淋....又係好討厭 :smile_42:
咪就系囉...洗完D衫又難乾...

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-7 11:10 AM 發表

眼訓DAY BOR~~:smile_30:
一見你:smile_27: 咁就知你眼訓啦~~:smile_30:
真系好鬼眼訓.....好唔想起身返工架...

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-7 11:10 AM 發表

29度....係室內......重生存度已經好利害     比我實暈低...重要咁眼訓依家 :smile_27:
出到我就溶架啦....唉.....又唔比開冷氣WOO...

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-7 11:11 AM 發表

呢D天氣好易令我發癲架~~:smile_42:
X2啦
我仲會溶TIM牙.....真系好想死.....:smile_27:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-7 11:16 AM 發表

我唔病得好辛苦我都唔食藥架~
所以要我食藥我都係食西藥多~~
可能慣左...食西藥都唔會好大反應~~

我就真係唔得喇....
我係好怕熱好怕出汗架~~
一熱我就好炆架喇~~~
不過我冇咁揀唔出去丫~~: ...
都系冬天好:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆