47 12345
上一頁下一頁
發新話題

著住條睡裙兀起個patpat對住兩個陌生男人,感覺好刺激,好似隨時會俾佢地插入黎咁...

收藏  |  訂閱
46  55.2k

引用:
原帖由 punkhippie 於 2008-7-12 02:46 AM 發表
offlice妹, 你d ex-bf 嘆過你果d ... 如果而家對住d好純咩都唔肯果d女...
肯定激死佢地 ......:smile_30:

其實以我所知, 有好多女好討厭顏射同永遠唔會比人試....:smile_45:
衰d既好似我咁 .... 唯有夾硬黎:s ...
其實我都覺得冇所謂... :smile_39:

可能佢地拍整花個妝...

引用:
原帖由 punkhippie 於 2008-7-12 03:09 AM 發表

就係要整花個妝先有征服感 ...:smile_34:
個感覺就好似你化個妝成粒幾鐘咁辛苦就係為左被射:smile_30:

你又試過未呢:smile_41: 但你好似好細個喎 .... :smile_14:
我同過一個男人試過...
就係我而家哩個男友... :smile_44:

引用:
原帖由 punkhippie 於 2008-7-12 03:19 AM 發表

你男友要求定強逼
有冇玩腋下呢:smile_30:
係我自己要求...:smile_30:

第一次...
覺得好得意...

熱熱地...
好似無啦啦有水潑落黎咁...

幾好玩..
男朋友仔又開心...
我又開心..
何樂而不為?

佢冇要求過玩腋下....
而且我又超級怕痕...
佢玩我會嬲... :smile_35:

引用:
原帖由 rsan 於 2008-7-12 03:28 AM 發表

如果我女朋友都係咁就好喇!!
個個唔同ge...

引用:
原帖由 punkhippie 於 2008-7-12 03:35 AM 發表

其實我自己就唔玩腋下都得, 但絕不能夠唔准顏射...
玩腋下只係當下見到好滑好性感先忍住瀨....:smile_14:

我話過我十年後結婚我老婆一定要肯顏射先同佢結
如果唔係我未來幾十年都冇得顏射我實會出軌找肯顏射 ...
你真係好鍾意顏射... :smile_35:

引用:
原帖由 rsan 於 2008-7-12 03:37 AM 發表

佢鍾意到俾人一種恐怖o既感覺!!:smile_27::smile_27:
x2...

引用:
原帖由 punkhippie 於 2008-7-12 03:40 AM 發表

我都覺 ! 點算
幫你唔到...:smile_35:

希望你真係搵到個咁ge老婆...:smile_35:

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆