【QQ專區】

收藏  |  訂閱
21  66.7k

引用:
原帖由 fish_ooo 於 2006-6-22 11:33 PM 發表
我見好多qq女個 ~個人說明~係美女主持,激情交友,視頻互動,大膽、開放、前衛,超...超...超...爽!突破底線,受不了刺激的別進來呀!http://yisoxxx.com/xxxxxxx
呢d係咩黎ka?
呢d我1向唔入,1係木馬,1係就係收費網站,不過正仆街黎的,1出信息後就off,要找返佢都幾難 (因太多list係陌生人處):smile_22::smile_42:

引用:
原帖由 jyiu986 於 2006-6-23 03:25 PM 發表
救命啊, 八兩金送上門.

唔係呀......佢都好有自信喎.....咁都ADD你... 定係你ADD佢先?:smile_15:

引用:
原帖由 jyiu986 於 2006-6-23 03:42 PM 發表
食呀嬸,可以採蔭補陽, 重隨時好多jackso, 養你一兩個月, 不過佢地肯定好大食, 驚未補到陽已經虛脫死亡!
阿姥姥可能已學識左採陽補陰,而且可能功力高過師兄幾十年,到時可能偷雞唔到蝕包米:smile_27:

引用:
原帖由 ccsdp 於 2006-6-23 04:41 PM 發表

第一次入嚟就睇到D口甘嘢,唔知會唔會對QQ有陰影:smile_39::smile_39:
咁咪仲好,早d知道識到好既qq女前係由呢d開始的:smile_15:

引用:
原帖由 wiselylee 於 2006-6-24 10:11 AM 發表
唉~~~同條女一人養一隻Q寵,而家發覺原來捉蟲入屎忽,個幾星期食九左我幾十個QB,:')
食到咁多既咩,點食:smile_14:

引用:
原帖由 fish_ooo 於 2006-6-24 11:43 PM 發表

我都set左ar~不過隻野好煩~我想殺左佢....點可以唔要..
聽講唔駛殺,都本身都會好易死的:smile_15:

有病唔理佢,好快死得

引用:
原帖由 jimjim888 於 2006-6-25 06:41 AM 發表

呢兩個點睇
羅你仲3000嗎?

:smile_43:

引用:
原帖由 fish_ooo 於 2006-6-25 10:45 PM 發表

support咩野呀?

今日又多左幾個QQ ADD我啦~仲要係全女~終於有D成績啦....:smile_13:
公起,繼續加油:smile_15:

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-27 07:40 AM 發表

你日 日都開住個qq 就會有小猫3,4隻加下妳嫁啦
妳最好就在qq交友中心果度放妳的相上去,在介紹果度打買自己個qq號碼比d女女知道下咁就機會大好多嫁啦
我想知點申請個交友中心,係味要用q幣?

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-27 11:20 AM 發表

我在yahoo  找尋 qq交友中心,之後開好自己的資料就好,不用給錢不用 q幣
給錢的是要成為 vip 的
而vip只是多了d工能就係可以看女女q號同留言比女咁就要每月比多10元
o~ thank you 師兄,qq囡囡~~我又黎啦~~~:smile_15:

前往最後回覆