42歲叔叔與升中六學妹 ( update #38 #169 #200 )

收藏  |  訂閱
32  262.7k

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-15 03:43 發表 查看引用來源
半個月前既一場大雨,喺街上遇到呢位無帶傘校服濕透身既學生妹,佢嗰名叫Vicki準備嚟緊九月就升中六,而家啱啱開始放短暑假,屋企住YOHO MIDTOWN,短短既兩個多星期叔叔都會同Vicki Whatapps傾下計,除左出來還傘飲野之外,知道Vic ...
🤭🤭🤭

附件

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-15 22:40 發表 查看引用來源
我:Vicki咁原先訂左邊度酒店Staycation呀?
Vicki:愉景灣酒店啊
我:嘩!仲要坐船入去,咁遠既真係旅行feel喎
Vicki:諗住離開市區靜啲嘛,原先想同埋男朋友睇玻璃教堂(聽人講好沖繩feel架)
Vicki:不過而家無lu,都散左…
我:咁我地果日 ...
🤭🤭🤭🤭🤭

附件

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-16 21:16 發表 查看引用來源
我地起身離開餐廳
Vicki:不如同我出去沙灘行下吖,想同你傾陣心事呀
我:唔攰嗎?定係返上去先傾呀
Vicki:唔好啦!我想出去吹下海風 聽下海浪聲
我:好啦!出去兜個圈
如是者我地就行左出去坐沙灘
Vicki:突然單刀直入問番我,點解果日 ...
🤭🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 持久力強 於 2022-8-17 14:33 發表 查看引用來源
咁窮仲去staycation?
睇古唔好駁古🤭🤭🤭

個帖俾人騎劫左🤭🤭🤭

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-19 22:23 發表 查看引用來源
我地食完早餐,就返上房執拾行裝準備checkout,阿妹著番入嚟果條黑色連身及膝裙,唯一唔同係佢放棄左條打底褲,點解會知?傻妹喺塊落地鏡前面著鞋走光比叔叔再望條粉藍底底,如果有時間可能執多穫先返屋企。之後離開酒店出去坐12 ...
🤭🤭🤭🤭🤭

附件

應該放入情色文學入面🤭🤭🤭

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-8-23 11:20 發表 查看引用來源

恨死人?定係危險訊號?愛與責任準備好未?咪比一時色慾沖昏頭腦。
如果系真,好大機會上A1🤭🤭🤭

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-8-23 17:00 發表 查看引用來源

妹妹年頭先死左媽媽,老豆又唔知係边個,
住yoho midtown, 管理費差响甘金,積蓄唔多,
無依無靠遇上叔叔,塵世間竟有如此美事,
人間有愛,可喜可賀。 ...
當咸古睇下就算,咪認真🤫🤫🤫

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-8-25 11:12 發表 查看引用來源

等緊叔叔第三個套既report
有人話叫佢食药,打真軍,仲邊洗用套🤭

前往最後回覆