荃灣問問

收藏  |  訂閱
31  123.1k

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-11-1 20:28 發表 查看引用來源
仲有個600/60分波推
有全套,冇寫出嚟

附件

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-11-1 23:57 發表 查看引用來源
條女話冇野攪,攪野點收費法
間野講明有全套,可能糸個別技師有

附件

引用:
原帖由 普通人6682 於 2021-11-9 10:21 發表 查看引用來源
昨天終於到靚spa試咗,90分鐘spa,技師CC,part1普通個普通,part2相當進取,陪浸加100送埋body,浸過程有鮑魚刷棍, 感覺上洞口入啲啲,話part3, 但我冇問價錢亦都冇應承佢 出到去再body 仲有成個人瞓落嚟,同樣又鮑魚刷棍,細佬 覺得有 ...
有得屌唔屌🤣

引用:
原帖由 普通人6682 於 2021-11-9 10:21 發表 查看引用來源
昨天終於到靚spa試咗,90分鐘spa,技師CC,part1普通個普通,part2相當進取,陪浸加100送埋body,浸過程有鮑魚刷棍, 感覺上洞口入啲啲,話part3, 但我冇問價錢亦都冇應承佢 出到去再body 仲有成個人瞓落嚟,同樣又鮑魚刷棍,細佬 覺得有 ...
呢個嗎?

附件

引用:
原帖由 普通人6682 於 2021-11-9 15:10 發表 查看引用來源
相片同真人爭好遠,但唔喺好差
佢哋呢行九成九用概念相
我見佢哋技師得呢個叫做Ci Ci

引用:
原帖由 普通人6682 於 2021-11-9 20:59 發表 查看引用來源
好多相片用日本妹妹,一眼睇得出,回番主題:遲啲試埋月亮,睇吓又點玩法。
月亮獅狗招呼你😁😁😁

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-11-12 09:31 發表 查看引用來源

師兄,紐兄這推介不是USB嗎?点解睇睇吓變咗【靚SPA】嘅?
定係講緊其實係同一檔野?
因為兩間野打對面,你一上樓梯啲技師糸閉路電視見到馬上一齊開門迎接你搶客

引用:
原帖由 普通人6682 於 2021-11-12 20:12 發表 查看引用來源
冇錯,未 到門口 已經兩間一齊開門 有六七條女話老細 呢一間 好多靚女㗎
我知道得一清二楚🤫🤫🤫

引用:
原帖由 devilshun1985 於 2021-11-19 21:48 發表 查看引用來源
地點,名,pm pls
中國香港荃灣區

引用:
原帖由 mikekophone 於 2021-11-27 16:10 發表 查看引用來源
紅紅大餐唔係6魚咩?
可能你唔夠人哋靚仔咪六魚囉🤣🤣🤣

前往最後回覆