Miss Yan日記 (p.33有新故事--高級程度會考監考篇)

收藏  |  訂閱
20  652.8k

吓!d人又鬧又睇嘅!吾鍾意咪唔睇囉!做乜又要成日睇住呢個板又𣎴斷留言呢!咁好辛苦者!為乜?:smile_41:
我等緊睇你架miss yan !support!:smile_38:

吾溝仔吾通日日昂99寫嘢咩!吾溝下边有料寫!:smile_30:
你上呢個板重密過我地喎:smile_13: 咁你米重傻仔!:smile_30:

(善意的,沒所謂;但惡意的,請你另覓喜愛的小說,慢慢欣賞吧!):smile_38:
講得好!寫文的,看文的,都只為開心及滿足感吧!不喜就不要看!惡意批評只是顯示這些人不成孰,無聊己矣!
這篇作番外篇也不錯丫!不過還是極期待故事的續文,始終比較有追看性之故吧!
有空有意慾才寫吧!同意寫得真實一点的確較剌激的,把幻想寫得像事實,這是眾寫作高手在追尋的啊!努力miss:smile_38:
慢幔寫!𣎴要急!........不過要快!!!:smile_30:

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-4-30 04:25 PM 發表

睇你的回應睇得好開心
因為你明白作者的心應...

啜啜...錫你一啖...明醒你既^^
嘩!不得了!得 Miss 鍚一啖!暈暈地添!多謝丫!但我可能成為其它 miss yan  fans 的追殺目標丫!
您為我地用文字帶來咁多歡樂!(不過用多好多紙巾者:smile_40: )!回應幾隻字就能令你開心是我的光榮啦!
都係果句...慢幔寫!𣎴要急!........不過要快!!!

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-2 07:13 PM 發表
之前未完既故事(P.7),大家有無咩意見俾到我?
我真係好想完成佢!
miss 可否這樣!轉轉文筆!
講埋平安夜下半,多p凌辱!後發現被下葯了!賓客中有在校中的人,(一直追miss不到手的)!驚人發現後脅迫強姦,再來在校暴露凌辱!:smile_30: 嘩!(想入校的學生米勁多)!激吾激得濟!純給意見參考!

pinky 有細佬係你學生都好喎!六合彩咁難個個星期都有人中啦!係咪!之後就脅迫開始啦........期待!
結尾嗰度又酒又草!重比亞邦出賣調教用狗帶拖出去嗰段好剌激!尤其herry一心食硬miss!亞邦又一巴巴星埋miss度!好sm feel!睇來miss咁獲勁拉!
miss yan 咁爛玩!都應該來個重重的教訓!以後怕怕諗住收心養性做乖女,点知在學校又比人知道自己d嘢........:smile_30:
純提議作參考!miss 努力!
都係嗰句....慢慢寫....比心機作.......不過要快!

miss 星期六下午都咁忙!忙乜丫? 吾通..................!:smile_30:
知你辛苦!support 下你!努力!....等你!

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-3 02:16 PM 發表

有街去之嘛...好耐無做愛啦...唉~~
週末應該去下街嘅!miss有人車您咪幾好!好耐無做吾得架!無魚水之歡個人好dry架!吾駛..唉!呢度咁多你fans,不如係度簡個啦!我報名先!:smile_42: haha!

引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-3 02:59 PM 發表

差唔多出去架喇...等緊人黎車我...

想上下我堂,聽下我教書...定同我上下床...聽下我呻吟先?kaka
miss yan !您呢句回應好頂引丫!:smile_30: 掌聲鼓勵!

引用:
原帖由 <i>eng</i> 於 2008-5-3 10:26 PM 發表<br />

<br />

<br />
快d 報名呀, savio ~
<br />
我係第一個報名架!:smile_30: 哈哈!各位大佬!排下隊好喎!:smile_44: miss yan 鐘意有品有序的男人架!

前往最後回覆