深圳正骨場劈價報料

收藏  |  訂閱
9  10.8k

深圳正骨場劈價報料

前日接到件舊飯盒電話,佢一向做開正骨,都年幾冇見,話依家告別左皇馬轉左會去一間叫皇家平瀆,在火車站西和平路,漁民村果度條天橋隔離。
呢間野早兩年去過叫新東方水會,好大間下,三層有自動電梯,後來做唔住執左都冇來好耐。轉左人後裝修都好靚,生意一直唔差,飯盒話好喜歡在呢度工作,提成可能係全深圳最好既,點知呢兩個月生意好差,金融海嘯重死多2錢重,現在推出優惠,閒日1-5八點前找數半價,兩個鐘中式90幾半價得返40幾,推油半價後90幾,重可以比港幣1:1,有野食不過唔知使唔使比錢,唯一冇半價係皇家保健式,即係按前列線,好似200到尾重要規定tips最小一舊,技師就指定由果30個負責,其他技師一律唔准按,但按皇家保健一般都中女,可在電腦睇相揀。講返硬件,個場夠大,池都有幾個可以浸有水力按摩椅,重有的熱石房都幾得意,我就第一次訓,干濕蒸齊全,一句咁既價錢值得試,只可惜優惠只係閒日時段未必益到好多師兄,聽囡囡講就算減到咁低生意依然麻麻,唔知會唔會發展到1-7都有效呢

引用:
原帖由 00352keng 於 2008-11-1 07:29 PM 發表 查看引用來源
就算免費都要比小費2亇鈡1樣要過佰
咁又唔使喎,你按2個鐘中式半價40幾加簽30蚊小費都係7,80蚊重係tips都可以比港紙先正

引用:
原帖由 power_hk 於 2008-11-1 07:42 PM 發表 查看引用來源
請我都唔去,場大但服務差。第一次去未入更衣室我就走。地下大堂及更衣有好多服務員,但冇人會理你:smile_39:
嘩真係咁差?我又唔太覺不過亦冇覺得服務點好,就係因為5折所以其他野都冇乜留意

引用:
原帖由 zz426438 於 2008-11-1 08:02 PM 發表 查看引用來源
3百幾打机,女女3條幾:smile_27:
師兄呢間係正骨冇機打架,不過你講得掂條女就乜都得啦,我問過我個飯盒話有D都會想搵多D

引用:
原帖由 calvinngg 於 2008-11-1 08:04 PM 發表 查看引用來源
提成 即係佣金...
師兄講得冇錯,即係你接一個鐘公司比返幾多錢個技師,果度最高應該係皇室養生好似有15-20蚊一個鐘,不過因為生意差即將改制即係減人工

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-11-2 12:20 AM 發表 查看引用來源
我去開果度都係 138 / 3 個鐘重可以唔比小費. 都係鬼機. 洗咩去果度
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
師兄你去開係邊度比Dtips益下兄弟

引用:
原帖由 raymond88 於 2008-11-2 12:24 AM 發表 查看引用來源
閒日鬼得閒上去:smile_45:
其實呢排深圳好多骨場生意都好差,前一排萬富富華都剛剛搞完半價,但係要晚上5點前找數先得,而呢間場可以去到晚上8點前找數,我睇咁差落去遲D唔知會唔會延長到禮拜6日都得

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2008-11-2 01:10 PM 發表 查看引用來源
簡直系垃圾場喇:smile_45:  
嘩估唔到呢度咁多師兄投訴佢服務差,可能我已好耐冇去最近先重臨,又唔覺真係差到咁,不過除左囡囡ge服待我素來唔太重視其他服務,反而下下跟到實同過份欣勤重令我唔自在,而且半價在我心目中已蓋過好多缺點,其實今次都覺得locker仔服務唔係咁好,所以tips干脆比埋炸神沙佢算,名正言順一D唔自在感覺都冇,兼減輕付負擔費事袋返香港,其實我覺得小費已經係非常好ge機制去厘定服務質數。

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2008-11-2 02:36 PM 發表 查看引用來源
"飯盒"話好喜歡在呢度工作
原來係廣告......
冤枉呀師兄,佢辭左工喇做到月底ja,佢話初初來都好多人點佢,依家越來越少喇,因為d麻劣甩佬個個都貪新鮮,按過一兩次就唔再搵,轉行點d新人,所以都係時候回老家喎。我正在密切套佢口風睇下邊個囡囡服務好d邊個靚女身材好等,當然順道問埋邊個提供vas喇,佢每次轉場我都出呢招,所以唔使自已逐個試,間中都執到好野

引用:
原帖由 kwongkwonglee 於 2008-11-2 04:04 PM 發表 查看引用來源
膳告一則,小心被罰!
咁都屬于膳槁?咁師兄都幾適合去做乜乜色情及不雅評審委員喎,冇準則單憑你自己感覺 如果你係版主呢度起碼少左一半post

前往最後回覆