上一頁下一頁
發新話題

終於同老婆刺激咗一次 再post版 真係更新啦……恭喜發財吖 祝大家新年快樂,出入平安 財色兼收

收藏  |  訂閱
89  432.8k

踢爆下集

軒:唔好玩啦……點估吖……
老婆:咁吖……不如你話比我知,你想我入面有定無吖……
軒:無……我想你無著吖……
老婆:你自己過黎開估啦…
軒第一時間拉開張茶機枱埋一邊,跪咗係老婆兩腿之間慢慢揭開件衫……
軒:……真……真係無著……
(係,係無底褲嘅,由頭到尾老婆都照足我嘅吩咐去做,自己再加啲媚態,老婆真係越黎越識享受)
軒已經忍唔住同緊老婆乃西。
老婆:喲………軒……吖……濕唔濕吖……
軒:好濕吖……濕到梳化都有吖……好正吖……啜……啜
正當軒仔埋頭苦幹咁服侍緊老婆,我已經閂返個花灑,慢慢行到佢身後面,我全身赤裸咁企咗係佢後面,佢都唔知。
老婆見到我行到咁近,可能係第一次係老公面前咁近距離比人乃緊,佢望住我眼定定,眼都唔貶,叫得好大聲:吖……好hi……好舒服……未……未試過吖…………吖……軒……軒吖……
我正式第一次响軒仔後面講第一句說話:睇黎老婆你真係好舒服喎……
軒仔當然係好驚,又好快咁擰轉頭,一見到我,全身赤裸咁企係到,即刻成個驚到跌底,坐咗係地下,我專登望下佢碌嘢,原來真係會嚇到九都縮短㗎……(哈哈)
我無理會佢,慢慢行去老婆到,分開佢兩隻腳,用手摸下佢個西講:老婆,你比平時多好多好多水吖……
老婆:老公……吖……我……好興奮吖……
我用手指撩下佢。
老婆:喲……老公吖……我……我想……黎吖……吖……唔……唔得……啦……噢……噢……
老婆竟然就咁比我摸下就黎咗一次高潮,成個人攤咗係梳化到……喘哂氣……
軒仔仲係呆滯咁係隔離睇住我地
我:軒仔,唔駛驚,你同我老婆嘅嘢我一早就知
軒仔:吓……我……我
我:唔駛你你我我啦…我比得老婆同你玩,都因為知道你同佢大家對大家都有好感,又知道你都算係好仔,唔賭唔滾身家清白,老婆對你感覺唔差,頭先我都見你好似好中意我老婆喎,係咪?
軒仔仲係唔知點面對現實咁。
我:黎,坐返好望住佢吖
軒仔坐返好,面對面望住老婆,
我:你中唔中意啊may吖…
軒無出聲……
我:老婆,你比啲勇氣佢啦…
老婆錫咗軒仔一啖
我:再黎……
老婆再錫多啖
我:爭啲吖……
老婆捉住佢個頭,同佢kiss,重伸埋條脷入佢個口,軒仔先有少少反應,佢兩個攬埋一齊,我係老婆下面用手摸佢個西,可能正話高潮咗一次比較敏感,一摸老婆已經忍唔住叫
老婆:喲……喲……老公……
我:你對住軒講吖
老婆:吖……軒……我……好……舒服……吖
我:點解舒服吖……
老婆:軒……軒……我……比老公摸得……好舒服……喲……喲……
軒仔嘅視線望咗向老婆下面方向,我用手指插入老婆到。
老婆:吖……吖……好……正……喲……軒……
我:軒仔,你企係身吖……
軒仔企咗係到,我未講嘢,老婆已經好似餓狼咁,一口含住軒仔,好大啖……好大啖咁含出,含入。
老婆:唔……唔……唔……
我:老婆,正唔正吖……
老婆:正……正吖……老公……比……我……快啲……上黎……吊……我……吖……
我叫咗軒坐係梳化邊,老婆狗仔式咁同佢含住,我係後面用手捽老婆個西。
老婆:一手揸住軒仔碌嘢上下郁動,一路講:老公……唔好吖……比……我……快……啲吊入黎吖……好……難忍吖……
我見老婆咁辛苦,就一下入哂老婆個西到
老婆:……吖……老……老公吖……好舒服……好舒服……吖……
我:你望住軒仔講吖……
老婆:軒……吖……好……吖
我不停咁抽插住老婆……噗……噗……
老婆:吖……老公……癡線㗎……越插越痕……
我都比老婆嘅叫聲影響埋一份,雙手捉起老婆,好大力咁插佢,佢對波就係軒仔面前跳下,跳下……老婆:吖……好入吖……喲……軒……黎吖……過黎……啜我對波吖…………
軒仔行埋黎一口啜落老婆對波到,我繼續吊緊老婆。
老婆:喲……好……舒服……老公……我愛你吖……快……快啲……
老婆亦開始發狂,我放開佢雙手,佢捉住軒仔係咁kiss,又揸住佢碌嘢係咁chok。
我:老婆,軒仔大唔大碌吖?
老婆:大吖,好大條吖……吖……喲……
我:想唔想比佢吊你?
老婆:想吖……想……
我:你問軒仔想唔想先吖……
老婆:……喲…軒……你想唔想吊我吖……喲……喲……我好……好想……比……比你吊吖……求下你……吖……好……痕……喲……
軒:好吖……我都好想……吖……我……想吊你吖……
我推開咗老婆,行開咗少少,叫軒仔訓係梳化,老婆已經自動波坐蓮咁騎咗上去,佢揸住軒仔碌嘢,對準自己下面。
老婆:軒……吖……你睇住吖……睇住點入吖……(老婆慢慢坐落少少)……吖……好……舒服……(兩坐落啲)……唔……
唔……好入……吖……頂得好舒服……(老婆成個坐哂落去)……噢……唔……得……好正吖……(佢開始慢慢前後咁郁)……噢……吖……軒……你真係好長吖……
我:點吖老婆,正唔正吖?
老婆:正……老公……軒……軒佢真係吊得我好舒服吖………軒……唔好停……吖……老公,埋黎吖……我想含你碌嘢吖……過黎吖……
我行埋去老婆身邊,老婆揸住我碌嘢,好用力,好肉緊……我未感覺過佢咁肉緊……佢同我含,都係好肉緊,含到個頭係咁轉,未試過有咁多口水,老婆含咗一陣:老公,你……係咪話想睇住我……比人吊個樣吖……
我:係吖……我睇到……
老婆:咁我……點吖……吖……老公……你睇唔睇到吖……我比……比人……吊緊吖……好……好舒服吖……老公……(老婆叫得好肉緊,又咬住咀唇)唔……唔……
軒仔突然間話:唔……唔……好正吖……may姐……唔好再um啦……就黎頂唔住吖……may姐……
老婆:唔吖……唔好出住吖……我……未夠吖……(老婆即刻起咗身,比軒仔回下氣先)……老公……我仲想要吖……(老婆扒咗係梳化到,又係狗仔式)老公……黎吖……快啲黎……(我扶住老婆屁股插入去)……噢……好吖……老公……大力吖……我……比你地吊死啦……吖……吖……軒……望住我吖……見唔見吖……好……好正……吖……
軒仔走埋黎,啜老婆個波。
老婆:噢……唔得……上下都好舒服……吖……喲……(插到咁上下我同老婆換個姿勢,我坐係梳化,老婆坐咗上黎)吖……喲……老公……好舒服吖……(我將老婆攬埋黎我身邊,係佢耳邊細細聲講:老婆,你想玩到點吖?)(老婆:你話事吖老公)(我:我要射係你個口到,得唔得?)(老婆:得……老公嘅……食埋都得吖……)我聽到後用盡全力向上頂入老婆到,老婆:吖……老公……好勁吖……大力……大力啲……(我:老婆,返落黎同我含吖)老婆落返黎,烏底身同我含住,軒仔自己行去老婆後面,揸住碌嘢對住老婆個西撩下撩下……
老婆:軒……快啲入吖……插入黎啦……
軒一下入哂老婆
老婆:噢……老公吖……好入吖……軒佢……插到我好入……好舒服……
老婆擰轉頭同軒講:軒……大力啲……比老公睇下……你吊得我有幾勁吖……
今次輪到我睇住老婆比軒仔吊到拍拍聲,老婆揸住我碌嘢,一路chok,一路叫:老公,睇唔睇到吖……軒……佢好勁……好入…
…吖……老公……老公吖……睇唔睇到吖……
我睇到老婆個樣都忍唔住:老婆,含落黎……同我含住佢……(老婆即刻一口含住我碌嘢,含得好緊,佢應該知我就黎出嘢)
老婆:唔……唔……老公……射啦……射哂比我……我要……
軒繼續插緊我老婆話:呵……may姐……我都睇到忍唔到啦…………呵……呵……
老婆:你唔得……吖……要……射出黎吖……我:老婆,黎啦……含住,我射比你啦……
老婆含到好實,好似驚會漏出黎咁……
我:……唔……呵……吊你吖……唔……
老婆:唔……唔……呀……老公……嘻……無哂啦……係個肚到……嘻…
軒都睇到忍唔住攞咗碌嘢出黎,射哂係老婆屁股到……
三個人一齊係到喘大氣,我就叫老婆一齊去沖涼,對住軒仔講……軒:今晚大家開心下,玩過就算,你今晚累就留係到訓一晚啦……
不過……係訓廳吖……
今次同老婆第一次玩3p,感覺唔錯,老婆都好享受,……之後日子,老婆亦都有同其他男人玩過……有,婦科醫生,補習老師,同埋一個(舊情人)……
係到先多謝大家支持……

引用:
原帖由 中涼寒 於 2016-10-16 10:16 AM 發表 查看引用來源
都話會嚇到9縮架啦。

補習老師,你地有細路?

引用:
原帖由 Sniper_one 於 2016-10-16 10:21 AM 發表 查看引用來源
感覺反而無佢地之前偷偷摸摸咁激
偷,一向都係刺激

引用:
原帖由 Sniper_one 於 2016-10-16 10:21 AM 發表 查看引用來源
問一句,即係之後軒仔無得玩?
軒仔係過去式了

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2016-10-16 05:06 PM 發表 查看引用來源
好精彩,如果樓主要求老婆戴假九玩雞姦軒仔情節,會點呢?
你會唔會諗多咗呢

引用:
原帖由 bentayga 於 2016-10-17 10:06 AM 發表 查看引用來源
可否講吓點解同軒仔冇再玩落去?照睇軒仔咁鍾意你老婆,應該有排玩㗎?唔通阿嫂玩厭咗要換人?
你會唔會剩係玩一條女?

引用:
原帖由 gunfan 於 2016-10-17 01:51 PM 發表 查看引用來源
Hei, 睇到人硬哂 :smile_o05:
唔好咁叫我(男人),起哂雞皮^^哈…哈

[quote]原帖由 usonkid 於 2016-10-17 01:42 AM 發表 查看引用來源
終於睇完軒仔同阿嫂3p,不論是真是假,師兄真係描寫得幾好。
亦好期待師兄會出埋醫生同補習老師既事 [/quote

唔係我唔想寫,只係以上兩個事件我都係聽完老婆玩後報告比我,我唔係現場,怕唔夠真實,會比人話作故……

引用:
原帖由 du9lee 於 2016-10-17 09:13 PM 發表 查看引用來源
師兄:只參與過一次?
當然唔係啦,點會比老婆自己玩,ffm都有玩過

引用:
原帖由 jjrlinlin 於 2016-10-18 02:08 PM 發表 查看引用來源

樓主快d更新啦。就講下ffm啦
好似無乜人想睇……^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆