48 12345
上一頁下一頁
發新話題

0322~23 CP DISCO*~MAIN EVENT歷高仔生日+介字團復活節PPV DANCING MANIA~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
47  10.9k

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-7 12:22 PM 發表
推~~:smile_40:
我又推~:smile_38:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-7 03:58 PM 發表

知唔知點人去晒邊呀?? 個post 放左一個星期都係得兩頁既??
破晒紀錄~~
呢個真係記錄黎架~

入黎推吓先~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-12 08:55 AM 發表
超暈..超眼訓...快d搵人陪我傾計..
唔係我會屎.... :smile_27:   Hello~~~~
hi~旦旦豬~
星期六你就好喇~有女陪~:smile_40:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-3-12 10:43 AM 發表
上來嚕 上來嚕 :smile_38:

幫手推推先

HALO 蛋蛋
早呀~恆哥仔~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-12 10:54 AM 發表

咩有女陪...:smile_27:  係咪連你都笑我..  嗚
今個禮拜高GO榚?:smile_41:
唔係咩~我見你都有著落~我都自己走咗去玩~唔阻住你~:smile_30:
我今個星期休息~唔上去喇~等復活節可以連玩幾日~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-12 11:03 AM 發表

邊有著落:smile_39:  唉...老喇老喇..:smile_45:              :smile_30:
你休息? 冇可能架wo!!!!!!!!!!!! 冇你點得
邊係呀~我覺得你都不減當年風采喎~ps:>我講媾女呀~:smile_34: :smile_30:
我唔去~d人唔多覺既~:smile_44:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-12 11:08 AM 發表

重話不減當年風采 :smile_27:  我依家去最近幾次新地....幾次都係自己一條友走返出黎ja :smile_42:
你唔去~~我會覺得好空虛架wo~~ :smile_34:
係你前幾次唔出手jar~ 一出手~實冇走雞喇~:smile_38:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-3-12 11:09 AM 發表
oh shit 小火山你唔去

今日起身病到仆街= =
唔舒服~就要睇醫生喇~保重身體~先可以媾多d女!:smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-12 11:17 AM 發表

超感動..  終於比我係discuss感覺到人間溫暖~~~  好溫暖..:smile_40:
~我實話實說~:smile_38:
幾時帶我去馬交玩吓呀?:smile_13:

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆