真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
19  399.5k

真係多人睇~~快的比野我地睇唷

輝哥仔連我大頭都等左好多日..不過唔出聲..默默咁支持
講真你依的係奇遇黎....開頭咁樣識到cindy之後又教你讀書又幫你搵工
對你已經十分好,,,做人要知足一點就可以~

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-17 01:56 AM 發表

下一集如無意外係大結局拉,邊有甘快有得睇呀~~~
好感人~~好想喊丫><我發覺得有一樣野原來係你同一樣..
就係咁多年黎都好鍾意一個人....不過你好彩我好多...

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-17 05:28 AM 發表

大頭仲未訓?!~
未丫...無咩心機...
仲未搵到野做..好唔開心....你又唔訓既...

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-17 05:29 AM 發表
或者大家對最後既結局係點已經係大家心目中有個定案。無論大家估得岩唔岩,希望可以睇到最後~~thank you
結局只係得兩個..一係有事一係無事...不過我估依到咁多人都會想cindy無事
同埋你講張相你係唔係講緊你頭像
我估佢係cindy多

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-17 05:30 AM 發表

我有事訓唔著~~想搵人傾下計
有乜事-___-?add我msn傾下囉
我都有的野諗訓唔著...
不過又唔知有的咩野諗...好矛盾

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-20 10:29 PM 發表

heehee~~話唔定到時有驚喜呢~~~~嘿嘿嘿
hello記唔記得我丫...你的野決定未丫..
我琴晚有的突然野我都已經決定左
我都去德國..果面試下做野....
你做人都唔好婆婆媽媽啦..早的決定啦

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-24 11:11 PM 發表
cindy見到我甘做,都嚇左一跳,但佢一樣無拒絕我,反而我覺得佢好投入。我地都鍚左好耐,我個心係到掙扎緊,究竟好唔好再進一步呢。係我猶疑之際,cindy推開左我。
「輝,我地唔好再咁拉,我地今日已經做得好過 ...
你最後果句講得好隱晦啵....究竟係咩事...好想知:smile_39:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-29 01:48 AM 發表

甘唔緊要拉,最緊要你支持姐。不過我都發覺好多人開新a/c留言~~唔知點解呢
因為好多人睇左都特登開acc支持你...
其實我想問一個問題...
我想令你既愛情事件
去寫小說唔知介唔介意@.@?

咁多人仲唔訓做乜..作死你地..哈哈
係到等緊樓主既post都唔洗咁博命丫

前往最後回覆