[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
6  701.7k

引用:
原帖由 bob_yeah 於 2005-9-21 06:37 PM 發表
金胡 in 油麻地 -- > 630 全包... d女中到吾中,個場好細,員工服務麻麻... 吾好去
龍途閣 in 旺角--> 530 .. 齋起機無開大... 中女多,個場幾好,又多電視,又有飯食,成班friend去睇波都幾好
綠宜島 in ...
什麼叫全包?

請問cleanclear有否去過皇朝芬蘭?
那兒好不好?
服務和價錢如何?
有大大說東湖有得ML而且價錢都只是伍舊幾,是否真的?

引用:
原帖由 cleanclear 於 2005-12-7 09:01 AM 發表

你係咪講深水涉個間皇朝? 當然有啦, 不過而家太舊喇, 只係細場一間, 又冇得搞野, 起機4百幾, 唔值!
冇錯, 東湖搞埋野都係588, 不過....如果你唔介意搞師奶既話.....可以試下
多謝指敎!
我對師奶冇乜興趣,想同個friend去見識下,我同個friend都是二十多歲.想問cleanclear九龍有乜好介紹?價錢同質素如何?

引用:
原帖由 cleanclear 於 2005-12-7 02:02 PM 發表
講真的, 現在既香港場已經今非昔比, 一來全部係北始既世界, 二來高質既已經唔賣勞力去按摩, 所以, 真係要享受到年輕貌美, 不如真係諗諗澳門, 起碼留個記憶都完美好多呀, 你睇睇我個澳門貼就知道了, 有圖的.
難度香港真的技窮至此,天呀!!:')
我都知澳門D女正,但要去到咁遠玩就要等放假才可以!而且價錢好住好貴!!好住要成千幾!?
咁cleanclear哥平時在香港去開邊道?:smile_04:

引用:
原帖由 cleanclear 於 2005-12-29 09:37 AM 發表

好似唔報得號碼架喎.......
唔報得號碼??點解?

引用:
原帖由 cleanclear 於 2005-12-30 08:25 AM 發表

乜唔係犯規咩????
send 短信給我有冇犯規?

引用:
原帖由 alexvaiman 於 2005-12-30 03:24 PM 發表

可以上141看啦。
141是什麼?

前往最後回覆