bf睇住我係小巴上俾人抽水...

收藏  |  訂閱
5  60.8k

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 03:51 PM 發表
元旦夜,離開朋友既party後,就準備坐車返屋企
以往深宵都一定會坐的士返屋企
但果晚bf望左一望街邊一?..

上到車,只剩下最後一排坐位(一邊雙人位,一邊單人位)
我坐左去雙人位入邊近窗位,但bf竟然坐 ...
:smile_14: 又一個引死人的經驗~
可惜都係沒我份玩:smile_13:
你就好啦..成日都有d咁好玩的野:smile_40: (我講你男友):smile_40:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 03:51 PM 發表
元旦夜,離開朋友既party後,就準備坐車返屋企
以往深宵都一定會坐的士返屋企
但果晚bf望左一望街邊一?..

上到車,只剩下最後一排坐位(一邊雙人位,一邊單人位)
我坐左去雙人位入邊近窗位,但bf竟然坐 ...
係wo~今次得一張靚相咁少的?:smile_41:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 08:17 PM 發表

多謝你,d相只係我bf用dc傻瓜機影
不過佢見你咁欣賞
一定會好開心 ~
相信唔至你男友開心,我地都睇得好開心~
真係唔知年中都唔知有幾多人比你的靚相引死:smile_40:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-1-8 08:20 PM 發表

又想搵食呀, 死撚開啦
有無睇版規架 :smile_45::smile_45::smile_45::smile_45:
d人係咁的啦~我都見到慣哂~
.......:smile_45:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 08:26 PM 發表

少少地,睇住先~
係wo~現在睇清楚d才留意到~
我上次係街見到果個女性,真係唔係你~
點睇都係你的波波大d~:smile_40:

office妹妹的的相沒左的?
係呢~你幾時再有新經驗呀~:smile_40:

前往最後回覆