上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
57  4.5m

嘩!好正呀!有無得睇正面呀?

亞嫂當時應該好high, 好相師兄入埋後眼。。。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-11-18 18:32 發表 查看引用來源
繼續出老婆主動騎我嘅相,說好了的正面 😝😝
這張應該是未開波前影的,仲有條底底的🤭🤭

仲唔快d番屋企同亞嫂檢查吓

魚網黑絲配黑色T褲,真是絕配呀!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-10 08:26 發表 查看引用來源
老婆啊嫲呢幾日身體又變差咗,仲成日喊話想走唔想做啲後生嘅負擔,睇到咁你都咪話唔心酸。

不過正正就係因為咁,老婆表姐上次上嚟探完佢哋啊嫲之後見到咁就想陪啊嫲多啲,所以就決定擺低個仔喺屋企俾佢老公湊然後喺我哋到住 ...
應該仲有機會的,醒瞓d呀!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-24 09:14 發表 查看引用來源
聖誕節不嬲都係老婆最鐘意嘅節日,今日聖誕前夕老婆唔洗返工但係都已經一早起咗身,仲send相過嚟引我。可憐我今日晨咁早都要返office開工,個衰婆仲走嚟引我。

佢仲話今日好有節日嘅spirit,仲諗住一陣間派吓彩。

https:// ...
好明顯亞嫂想請你食‘性誕大餐’!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-28 16:32 發表 查看引用來源
呢排鍾意老婆著住絲襪嚟屌,尋晚老婆著定對絲襪等我沖完涼開餐嗰陣瞓著咗,又俾我乘機偷影咗佢幾張艷照黑絲相。鍾意黑絲嘅兄弟們今鋪啱晒你哋口味啦 🤩🤩 ...
最後有無撕爛對絲襪呀!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-25 07:29 發表 查看引用來源
尋日朝早我同個朋友出咗去,食緊嘢嗰陣收到老婆whatsapp話我知佢起咗身。好多時老婆起身之後如果我唔喺屋企嘅話佢都會喺張床上面同我傾陣計先會起身,尋日都唔例外。傾咗陣之後我同佢講我食埋嘢就返問洗唔洗買啲嘢返嚟俾 ...
實在太正啦!師兄會唔會發原圖比我們睇呀

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-3 15:26 發表 查看引用來源
好啦好啦,出咗好多都係面嗰浸,係時候出啲深入啲㗎啦。

我ex除咗有時會專登著啲若隱約現嘅衫嚟引我之外,因為佢知我都好鍾意佢著legging,所以好多時佢做gym之前或者之後都會send俾我睇吓佢著運動衫嘅look,有時佢都會順下我 ...
睇真d,頭嗰兩張好似是上空喎😁😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆