上一頁下一頁
發新話題

11日/12日星期五/星期六、ROX或火花 LUBBING 單身夜狂歡派對

收藏  |  訂閱
110  13.3k

引用:
原帖由 ff169 於 2008-3-10 11:02 PM 發表
我可以去嗎?:smile_38:
如果想來就PM我啦:smile_38:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-10 11:12 PM 發表

apple 你搞星期五:smile_13: 咁我地咪冇機會見面:smile_45:
因爲星期六有人去優皮士:smile_38:所以我搞星期五一定有機會既:smile_38:如果好既話以後都會搞

引用:
原帖由 Godliked 於 2008-3-11 12:32 AM 發表
等我可以pm就join
甘妳快D努力啦:smile_38:

引用:
原帖由 angelc0617 於 2008-3-11 01:06 AM 發表
得閒一推:smile_38: :smile_38:
妳二人世界啦:smile_44:邊得閑呀:smile_30:

引用:
原帖由 太子s 於 2008-3-11 03:35 PM 發表
APPLE 姐 ! 小弟係新手有D問題想請教 ?

1. 火花嘅顧客年紀大約是 ? (女仔):smile_40:
2. 星期五人流會否比較少 ? (因聽其他師兄講):smile_41:

3. 星期五有冇相熟女仔會一齊玩的  ...
年齡無限制架:smile_38:就算少我想都系一時時架有呀:smile_44:我同我女仔朋友一起都會去架:smile_30:有幾多人我要遲D先確定到呀:smile_38:

引用:
原帖由 a68500386 於 2008-3-12 09:40 AM 發表
你好
好久无见你啦:smile_38:最近点呀:smile_45:

仲有边个来玩,早D话比我知啊。。:smile_38:

引用:
原帖由 ringo076 於 2008-3-12 04:31 PM 發表
推下先<<<<<<<<<<:smile_38:
076幾時再過來單挑:smile_38:

引用:
原帖由 leorio147 於 2008-3-13 08:46 PM 發表
緣份到了無論以後的結局是什麼都要好好珍惜,每一個女孩都是上天派下來的天使,請珍惜為你而哭的女孩子.
小佬佬做咩偷我講既野放系呢度呀:smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 bagasam1 於 2008-3-13 10:58 PM 發表
我成日都會見到妳呀
apple
記得嗎????
靓仔甘系記得啦:smile_38:邊有成日呀:smile_41:呢排我都好少去XXXXX:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆