有冇試過口爆完再插

收藏  |  訂閱
8  34.0k

咁會唔會連續出兩次
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-8-31 13:16 發表 查看引用來源
有, 經常
下面要感受過俾棒棒抽插o既快感, 上面要嚐到精液獨有果種男人o既味道, 果次性愛先叫做完滿

會有呢個MODE 架咩 我第一次聽,反而我覺得唔會咁掛,係睇自己幾快回到戲架者,不過呢段時間係唔係更加要給予女方一種被愛被保護既時間嚟架咩,唔會打個冷震咩都唔做掛
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-6 14:01 發表 查看引用來源

忽然我好似諗到d 野...

係咪有個term 叫咩 "聖人mode"??
大概意思係男人射完精之後性慾會跌到落最低點, 完全唔想碰任何同性有關o既o野
所以射之前玩乜都得, 而又只有射完精先會有機會俾女方offer 一齊吞返佢自 ...

下真係會拎嚟一物二用咁攪笑架咩
引用:
原帖由 hihi101 於 2021-9-7 10:33 發表 查看引用來源
無意中發現嘅 小米電動牙刷個隻個刷頭背面好滑身
買個時用手指試下佢震動力
震動力仲勁過震蛋
當晚即時試用
而家多數一路屌一路震
我老婆話好正好爽
放屋企 去旅行都唔洗額外再帶玩具一物二用🤣 ...

刷牙個陣會唔會有畫面架
引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-8 08:59 發表 查看引用來源

一物二用真係幾好喎

師兄真係好幸福,唔好買六合彩喇,冇謂浪費錢,師兄一生人既運氣就係用哂係搵到呢個老婆LA
引用:
原帖由 hihi101 於 2021-9-10 08:52 發表 查看引用來源
多謝 感恩老婆好配合
甚至乎喺街或者電視見到啲好靚女或者大波都會主動叫我睇
所以根本就冇沾花惹草嘅念頭!

點AR結果講完有冇引發一場大戰AR
引用:
原帖由 hihi101 於 2021-9-10 13:11 發表 查看引用來源
師兄正喎 今晚講呢氹下佢先🤭

六合彩都要買💪  中左可以改善生活
同埋老婆真係好旺我一齊之後好多嘢都好運左
應該係我前世做左好多好事🤣

佢會唔會打冷震架,因為你吸個下應該係最敏感既時間
引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-13 10:09 發表 查看引用來源
可以說有也可以說沒有   
口爆通常都是最後的 但有時候如果老公不累 可以再來一次的話
我都會很小心的先替他吸乾淨

應該係震緊喇
引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-13 11:08 發表 查看引用來源

整個人嗎? 好像沒留意到 但的確感覺到他在我嘴裡跳動得挺厲害

其實我反而覺得如果射在嘴裡有D對唔住個女生架,通常都唔會咁做,差唔多就拉起佢KISS,避得就避
引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-13 15:02 發表 查看引用來源

雖然我不會像某位女生一樣說自己很喜歡的味道
但那個場景確實挺美妙的 溫馨加點幸福

附件

前往最後回覆