上一頁下一頁
發新話題

再度重遇他 P160《第三十七章 ~ 愛我別走》

收藏  |  訂閱
87  397.7k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-1-7 05:22 PM 發表 查看引用來源

等於男人喜歡靚女人
完全同意

我認我自已係 :smile_13:

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-1-8 02:04 PM 發表 查看引用來源

正常的,動物都會揀最出色的異性來交配,這是動物的天性,人類也不例外呀
快 d update please

等到花兒也謝了

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-1-9 12:50 AM 發表 查看引用來源

又叻又有智慧的男人,能看透世事,謹慎寡言,說話總是好中point ,有遠見,有著攝人心魄嘅力量,女人怎會不愛?如果仲要外表吸引,真係殺死人
Sound like 你真係好傾慕叻男人 lol

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-1-9 02:23 PM 發表 查看引用來源
《第十四章 ~ 日落後的序幕》

我早知道和Charles這段不倫關係不會有好結果,我也從來無妄想過要他離婚,所以每當跟他吵架或冷戰時,我都很想鼓起勇氣離開他。

可惜,愛情往往難以理智,每次我都沒志氣地繼續留 ...
突然好 jealous Moses...

我都想可以咁樣緊緊抱住你

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-1-9 09:22 PM 發表 查看引用來源

我會賞你一巴掌,哈哈
give and take,

若你真的掌我, ok 我接受 lol

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-1-13 10:10 PM 發表 查看引用來源

咁聽話?
聽下話 就可以得到同女神一起嘅機會

Why not ?

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-1-17 02:11 PM 發表 查看引用來源

你也說得有道理,不過因為Charles是老闆又結了婚,我和他在公司也特別小心,所以我信真的無人知。至於Moses,他始終較年青心口有個勇字,有時會不自覺地流露了些破綻,但其他人無問過我。
高層同中層 .. 好多野一般 staff 睇唔到, 冇人知正常

中層同基層, 其他人會察覺到

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-1-20 01:25 AM 發表 查看引用來源
《第十五章 ~ 平安夜的沙灘上》

看完夜景回到車上,Moses全程拖著我,就算開車時也時不時用左手拖著我的右手。

「你這樣駕車安全嗎?」我有點擔心地問道,我相信他路面經驗不會太多吧?

「你放心,我一到1 ...
好正, 超妒忌佢有呢個機會

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-1-21 05:06 PM 發表 查看引用來源

累之餘,還有罪惡感,時間分配,好女兩頭瞞.... 等等
每人每天都只得 24 小時

要好好分配真的很難

有事業嘅男人更難, 工作上要保持質素 又不可冷落情人

好辛苦

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-1-21 11:03 PM 發表 查看引用來源

如何分配時間也是一門學問,以前我是工作狂,但現在覺得有很多東西更重要
男人和女人 不一樣 吧

男人幾多歲 都總以事業為重

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆