上一頁下一頁
發新話題

再度重遇他 P160《第三十七章 ~ 愛我別走》

收藏  |  訂閱
87  397.7k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-2 04:27 PM 發表 查看引用來源
《第二十二章 ~ 放不下》

聖誕後的工作天,Charles終於回來了。

雖然hoilday mood仍濃,但老闆放完大假回來,大家都不敢怠慢。當日一早便開了個長會讓各人匯報工作進度。

渡完假回來的Charles心情很好, ...
我係 Moses 的話, 可能跟埋去韓國

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-12 05:18 PM 發表 查看引用來源
《第二十三章 ~ 離開、離不開?》

由於家人還未回港,放工後在家附近簡單吃過晚餐,Moses便隨我回到了家。

今晚他心情明顯不像前兩天好,當我在廚房切水果時,只靜靜的坐在沙發上對著電視發呆。就算之後我撒 ...
my god, 最緊張嘅時刻 你就停頓了

好正 .. 連續劇一樣

更令我代入男角色裡

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-13 12:00 PM 發表 查看引用來源

你係代入Moses or Charles角色呢?
你同 Moses 做緊 咪代入 Moses lor

朝早 Charles 伸手入你裙裡面, 咪代入 Charles lor lol

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-15 01:39 AM 發表 查看引用來源
《第二十四章 ~ 醋意》

我答應了Charles的邀約,但並不因為想和他過夜,反而是想跟他說分手,結束這磨人又沒完沒了的糾纏。

會議十分順利,我們雙方都訂好了合作的條件,只要到時韓國總公司的管理層也接納條 ...
佢應該做左 d 佈置 ?

心型玫瑰 ?

令人狠不下心

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-20 11:27 PM 發表 查看引用來源
依幾日太忙未得閒寫呀,請耐心等候
剛剛重新睇一次

Oh god .. 真係攞命 .. why not me

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-28 11:05 PM 發表 查看引用來源
《第二十五章 ~ 離開》

和Charles在一起的日子,他從來沒有做過什麼特別或浪漫事去氹我。他會送禮物,情況許可下會去特色的餐廳用膳,會駕車周圍去兜風,但卻從無做過任何令我難忘的舉動。當了解他更多後,我知 ...
Very sad,

其實我覺得我好似 Charles

今個 chapter 很有感覺

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-29 08:44 AM 發表 查看引用來源

師兄是指性格嗎?
性格, 背景 lol

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-29 06:39 PM 發表 查看引用來源

師兄都係有婦之夫
哈哈
lol

師妹你好

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-29 10:42 PM 發表 查看引用來源

師兄你咁感慨,點解會咁既
少少喇

見到 Charles 好似見到自己

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-29 11:01 PM 發表 查看引用來源

當時你就由得你既Vanessa 走咗?

阿 Sa 要走, 我由佢走 冇留佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆