上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (更新33集1月18)我係一個家居維修員,有一把又長又硬又粗既士巴拿係身係好合理既^^

收藏  |  訂閱
186  455.4k

引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-4-29 06:53 AM 發表 查看引用來源
亞kit好正👍👍
最緊係ching話正,haha

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-4-29 07:43 AM 發表 查看引用來源
好正好耐冇想追既故事
謝謝支持,有點受寵若驚,,haha

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2019-4-29 08:22 AM 發表 查看引用來源
可能欣姐已經𥄫到露台一幕啦
唔排除依個可能性,,haha

引用:
原帖由 hingyipw 於 2019-4-29 09:30 AM 發表 查看引用來源
師兄 黃太呢?
Ching, 掛住9成羅霖既黃太呀?haha放心,佢好快又有重頭戲

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-4-29 03:57 PM 發表 查看引用來源

輕熟少肥大波,男人最爱
Ching, 食家黎禾!!hehe

引用:
原帖由 jackyho1007 於 2019-4-29 05:57 PM 發表 查看引用來源
加油~ 支持您 💪💪💪
收到,我會加把勁嫁啦,,謝謝支持

我同呀Kat係wechat度傾得好快就好投契,已經無乜隔膜,乜都傾一餐。

咁又係既,我地雙方最私人最深入既地方都互相欣賞過,感受過,又仲有D咩唔傾得丫。

呀Kat仲話比我聽,原來佢一向都好斯文,又賢淑,名乎其實係乖乖女一名。同林生結婚之後一直都好開心,不過唔知係咪相處得越來,感情越淡,雖然係日常生活方面,林生對呀Kat依然好好,但就係係床上總係無左激情,次次林生都好似交功課咁就算,所以令到呀Kat總感到不是味兒。

點之,係一次偶然之下,呀Kat係大廈果Club既Gym room裡面識到葉生,之後就開始左佢地sp既關系。

開始時,呀Kat對葉生係床上既粗魯行為都有D抗拒,但久而久之,呀Kat竟然覺得依種粗暴,侮辱既對待先能令佢感到刺激,後來甚至喜愛上。

所以,當我因為可能幾次都出火唔成,所以谷左好耐因而變成野獸咁,掹力撕暴佢既時候,剛剛就正中佢既死穴,如是者就比我依頭獅子王征服左。

傾下傾下已經深夜,又係時候去結束整日既辛勞,但我同呀Kat既關系先至係岩岩既開始!

翌日返到控制室,又再係見到化行裝既欣姐坐左係度做緊野,我望下望下佢,其實佢唔惡既時候真係幾靚,眼大大,嘴細細,波巨巨,籮桔桔!用"半脫妹張語欣"黎形容佢真係好貼切。

欣姐:喂!!你係到發呆做乜L野呀,打左卡就開工啦,公司有出量比你嫁!!

(但係佢一發惡就女魔頭現身,哎吔,都係即刻拎DOrder紙去做野,借D意走為上著,避之則吉。)

我:收到,欣姐我依家即係去做野。

拎上手第一張Order既地址係……..28樓A室!

28A! 咪係黃太果度!oh~~我仲好懷念黃太既指甲,R得我好舒服。再睇下整咩先~~啊~~又係燈,不過今次係房燈!

心諗,今次無死啦,緊係上次似足9成羅霖既黃太對我既8吋士巴拿念念不忘,所以今次又落Order叫我再上去呢,haha

於是我9秒9執好架生,即刻衝上去28A.

叮噹~叮噹~

我心諗,快D開門啦,黃太快D黎迎接我啦,好緊張呀,唔知黃太會唔會一開門就幫我含呢。haha

卡擦~~~大門緩緩被打開!

我:黃~~~~~生!你好,我上黎整房燈既~~

黃生:我知丫,我落Order既,你入黎我房先講。

(吊丫,乜唔係黃太開門咩!?!?果個禿頭肥佬黃生都係度既?!?咩玩法呀?!?唔通無希望!!)

我跟係黃生後面,行左入客廳,再途經廚房,最後入到黃生既睡房,望黎望去都唔見呀9成羅霖既影蹤既。

唔通希望越大,失望越大?

可能都係自己諗得多左je, 一於專心工作算啦,咁我就走去試下開D房燈check下啦。

點之,一按燈制!

喔~~着到燈既?又話壞左?

黃生:唔駛check啦,跟本盞燈無壞度。

佢講完之後就企係我面前,拎左部手機出黎,㩒幾㩒之後就"騷"果手機螢幕比我睇。

依~~乜係D愛情動作片黎既!只見片中既男主角下身訓係地下,上身就捐左入廚櫃裡面,而女主角就痞係男主角支粗碌野前又幫佢好好手勢咁打飛機又幫佢吹得好好~~

雖然段片既男女主角都見唔到樣,但係情節,場景,以至打扮都咁熟口熟面咁既?!?!

咪就係我幫黃太整漏水果次黎既!

相信就算有日我變老人痴呆,都唔會忘記早果次我同黃太既一段小小既關系。

但點解會比偷影左既?係邊個影嫁?咁依家呀黃生拎出黎比我睇,又係想點呢?唔通純粹覺得好睇所以想同我分享.……邊有咁簡單呀?

我真係唔知點應對返黃生好,淨係呆呆咁望住果手機mon, 傻傻咁尷尬地笑。

黃生:師傅仔,覺得好唔好睇呀?係咪好奇怪點解會有依段片~

我:ar.………….

黃生:其實好簡單,係因為果次我老婆偷偷地放手機係地上面偷影,本來係佢諗住自己影低左,收藏黎自己欣賞,但係早兩日無意中比我發現左依段片,你話依家點算好?

(我心諗,乜春野點算好呀?你果死禿頭肥佬!明明係你老婆搞我在前,咁依家即係想點丫?)

我:咁.……ar..………

黃生:唔駛驚住,我今次借D意call你上黎,其實係想你幫我一個忙.….

待續。。。

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-4-30 07:31 AM 發表 查看引用來源

師傅你,你拎轉身先 ⋯⋯⋯
師傅仔,你跌左番梘禾。。haha

引用:
原帖由 everlasting55 於 2019-4-30 12:42 AM 發表 查看引用來源

呢啲女上司要好好罰下佢既
點罰欣姐好呢?hehe

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-4-30 12:59 AM 發表 查看引用來源
生性呀, 要屌到欣姐投降為止,努力 !!
欣姐好硬淨,要佢投降唔係易事,ching 有無興趣幫下手又幫下口?haha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆