上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
311  273.5k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-22 12:21 發表 查看引用來源
開大係術語?
開大即係扑埋野^^

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-22 12:29 發表 查看引用來源
娘娘是寶兄老婆,佢好玩得,同寶兄d兄弟都有得玩,我是其一,娘娘有係呢度回應,你留意下邊個名有個“良”字
明白。即係保安嫂~~

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-22 14:14 發表 查看引用來源
按腳仔都可以攪埋架咩
邪足丫嘛,有D只係打飛機,有D可開大

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-22 14:26 發表 查看引用來源
唔知香港有冇場比女人去按叫仔打碟?
鴨仔店就知有,但係專for女人既邪足就真係唔知,我諗未必有,因為如果果女人唔知頭唔知路入左去按,以為正經按,點知按按下比人打碟既話,實嗌非禮。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-22 14:56 發表 查看引用來源
呢啲男人會清楚d,我淨係知有哈哈笑可以邪咋
好耐之前係荃灣足仔,係泰妹開既,D技師主要都係泰妹,咁果度無房係用布黎做間格,我試過一路比技師打緊飛機,隔住塊布就有兩個女客比人按緊,因為聽到果兩個女客係度傾計。

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-23 09:15 發表 查看引用來源
聽過寶兄試過同娘娘仲有朋友,上深圳按摩,三送一在大房按足,寶兄話按足師傅未到,佢充當住師傅同娘娘按,娘娘另一旁是一男性朋友,娘娘閉目享受寶兄同佢按,其間寶兄借意拉高娘娘件衫按背,好似話成對奶子比佢個朋 ...
做到娘娘朋友真好

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-23 14:34 發表 查看引用來源
我都試過呀!我以前同個女仔朋友返大陸按摩,我地同房中間有布廉,我果個係女按摩師,我朋友係男按摩師,當我按到正想入睡,我聽到隔離有吱吱嘅水聲,之後聽到我朋友嘅呻吟聲。。。我同我按摩師你眼望我眼,跟住就哈哈大笑。。。🤭 ...
咁夢夢做咩唔揾男黎按呀?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-23 14:48 發表 查看引用來源
咁如果而家呢?😉
依家夢夢可能你揾兩個男技師打孖上  ^^

[quote]原帖由 夢@@ 於 2022-2-23 15:03 發表 查看引用來源
🤭🤭🤭🤭 [/quote

等我即刻去學下按摩,應徵做技師先得

引用:
原帖由 徐良半露 於 2022-2-23 15:46 發表 查看引用來源
我以前都有個固定技師
歡迎娘娘大駕光臨^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆