發洩工具

收藏  |  訂閱
10  4.3k

引用:
原帖由 bing1012 於 2021-4-23 14:23 發表 查看引用來源
在同一間屋一齊住,但說了我們已經不再是男女朋友,因某種原因,:有一天我唔開心,抱着他,他勃起得好大:咁我又幫他含,佢有同我做,但事後佢出街wechat我,同我說不要再是這樣,你只是一件工具,是不是我犯贱 ...
唔使理佢,我行我的路就可以啦

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 17:01 發表 查看引用來源

我老婆成日都話佢係我私家洩慾工具,叫我當佢好似啲雞咁屌,千祈唔好錫住佢
咁…即係點呀…你點屌隻雞架😅😅😜😜

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-28 21:20 發表 查看引用來源
如果男上女下,就會連住佢條頸,每一下都全力插到最入
如果用狗仔式嘅話,就會扯住佢條馬尾,每一下都全力插到最入
哈哈~大部分男性都會系呀😅但有部分女性頂唔順這個方式🤭🤭

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 07:55 發表 查看引用來源

之前驚佢唔鍾意咁樣,所以一直冇咁樣做度,
我老婆...唔好話大力屌呀....連屌入啲都話頂唔順呀每次都入唔晒好無引

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 13:12 發表 查看引用來源

我老婆都係咁講,不過通常都唔會理佢
佢唔系齋講,如果強行入,佢會推開我😅

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-4-29 16:12 發表 查看引用來源

真係好羨慕兩位大哥碌野咁勁抽 ,小弟真係慚愧,次次同老婆做,明明成碌9 入曬佢個窿,佢都問點解咁耐仲未入?
大咩支....呀正常中國人 size!😜系咪你揾大碌玩具搞大咗亞嫂個洞,所以佢無感覺呀😅🤭

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 17:58 發表 查看引用來源

我都係正常香港人size
咁…啱😜😜😅😅👍👍

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-30 18:15 發表 查看引用來源

我記得師兄你 PO 過 J 相, 有冇人想睇呢 ?  想就埋邊俾錢, 男左女右.  
你真係好記性,我以為無人會記得😅😅👍👍

引用:
原帖由 bing1012 於 2021-5-8 07:19 發表 查看引用來源
晤想見到佢瞓街,因佢無屋企人
亞蛇講得啱👍點會瞓街,此處不留人,自有留人處🙏

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-8 12:00 發表 查看引用來源

你亦講得啱啫
我想話, 大家都係成年人嘛,自己嘅事自己應該有責任去解決
樓主唔應該亦唔需要將另一個人應該對自己盡嘅責任攬埋上身囉
尤其是呢個人”只係”當自己係件工具!
可能我又代入咗啦,我對兩情相悅嘅人所有嘢都可 ...
如果佢咁廢....佢唔應該存在這個世界上!!

前往最後回覆