拍片

收藏  |  訂閱
10  26.9k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-4-20 16:44 發表 查看引用來源

影相我覺得OK,但係拍片真係會令到自己分心
我都覺得系😅
我有拍過呀…但拍得唔好,只拍到細佬在妹妹到出出入入🤪🤪

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-4-20 18:46 發表 查看引用來源
拍片令到自己分心之後,老婆個感覺應該會冇咁high
咁…就唔清楚喎😅

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2022-4-21 07:35 發表 查看引用來源
拍片會成為證據'千萬不要做
陳冠希大家記得嗎?

-
無人叫你拍埋個樣

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2022-4-21 17:22 發表 查看引用來源
吾拍樣咪睇吾到表情情感😎
聽聲和睇動作,如果系自己睇會回味返🥰🤭

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-4-21 17:40 發表 查看引用來源

如果女主角係老婆,男主角係其他人,個效果會更加好
點都好....安全起見,露閪,露波,露撚千萬不要露相😅😅

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2022-4-26 10:37 發表 查看引用來源

絕對認同,刺激還刺激,都要好好保護女性👍👍
現在男女都要保護,流出去有人會立心不良 勒索事主🙏

引用:
原帖由 10022 於 2022-4-26 10:43 發表 查看引用來源
當年我都有拍下一段影片,我邀請一個男人來我屋企,我哋一齊屌我老婆,首先我屌老婆,由佢揸機拍攝,當屌到一半,我哋就轉位,佢屌我老婆,由我揸機拍攝,我真係好興奮,到而家間中都睇番,好刺激好正。 ...
咁…真係好撚過癮🤩🤩

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2022-4-26 17:32 發表 查看引用來源
我都有同感,我都有同老婆拍片,自己揸機會分心,而且做嗰陣搖搖下唔清,不過又會有賓州插入鮑魚嘅大特寫,拍到啲精留返出嚟,或者錄到老婆,淫賤嘅叫聲,平時老婆都冇咁姣,録嗰陣仲會講埋啲插大力啲啊,真係好爽,有時會將部機擺喺床邊,拍 ...
如果露全相都係有風險🤔🤔🤔

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2022-4-26 17:47 發表 查看引用來源
影半身或帶面罩,會好d
系呀…唔露面拍攝時點屌,點含都無問題😂😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-27 11:09 發表 查看引用來源

淨係閪閪同撚撚好奇怪啫, 冇乜美感
其實相係有影過, 不過好耐之前仲未結婚果陣, 返工果陣影過吓腿send 俾當時仲係男朋友o既佢
夜晚o係屋企影埋腳同腳趾 講笑咁話留俾佢見唔到我果幾日用o黎打飛機o既 ...
可以拍全身...但不拍面部...拍了要刪剪

前往最後回覆