老婆比人灌醉

收藏  |  訂閱
10  7.4k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-28 08:05 發表 查看引用來源
嘩屌.....!!
真係人生交叉點囉! 又要寫論文

長話短說我諗我係會, 但當然講出o黎之前一定會有好長時間o既掙扎囉
坦白同佢講o既原因, 係因為我非常非常重視我同佢o既婚姻,
我係果種相信"若要人不知, 除非己莫為" ...
我認同...亞蛇睇法

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-28 09:14 發表 查看引用來源

係真唔係?
應該咁話: 如果係你/ 你地男仕們, "唔小心"內射o左另一個女人搞大o左啦,
你/地會點反應? 點同另一半交代?
一定唔會...啦
1.男人和女人生理不同 , 男人飲醉條支唔會硬,搞唔到嘢
2.如果唔系飲醉屌第二個女人就叫偷吃 , 偷得就一早有準備唔會有唔小心出現

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-4-28 10:45 發表 查看引用來源
報警啦!又唔係自願,錯不在自己。

這個也是其中一個選擇 , 也是正常的選擇

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-28 11:21 發表 查看引用來源

呢d 我知道, 問題就係偷食果陣以為做好晒準備, 點知意外出現真係搞大o左另一個女人個肚囉
而果個女人又唔忍心落o左佢, 總之就係你忽然多o左一個屬於你但唔屬於你老婆o既小朋友
你會點辦 ...
這個案!!!真系好頭痛....答你唔到

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-28 11:59 發表 查看引用來源

所以啦, 男又好女又好, 有時候為o左貪圖一剎那o既刺激, 後果好可能係會改變你一生o既
咁....你會唔會一時衝動....而犯這錯誤

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-4-28 12:24 發表 查看引用來源

點解無啦啦會畀個男人灌醉咗? 兩個人又有乜嘢關係存在?
時下好多女性都有服食避孕藥習慣,無論有冇拍拖,已婚,其中一個原因可能係有助減肥,幫舒緩 m 痛。
如果同個男人唔係有感情 ,相信發生咗呢種情況 一定要報警 ,等警方拉 ...
現今社會老婆俾第二個男人屌過好平常所以我同意師兄你睇法

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-28 13:38 發表 查看引用來源

唔會囉!
唔會卦 出街飲o野小心應該係每個女人o既基本技能
幾時可以飲, 同咩人出去可以飲, 自己有幾飲得等等呢d 真係訓著覺都要記得!
呢d 係將自己成為受害者o既機會最量減到最低

至於一時衝動, 應該係指有意 ...
你分析得都好細緻
如果個女人對個男人有感情個女人理論上唔想落咗佢
相反..如果個女人唔喜歡個男人或不認識個男人...落個机會是99%

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-28 14:05 發表 查看引用來源

亦唔一定o既
雖然冇經驗o既我講出o黎未必有足夠說服力, 但bb 對女人同對男人o黎講o既意義可以好唔一樣
試我係未試過, 但我想像到bb 始終係住o係女人身體入面, 就算對個男人冇感情甚至好似你講完全唔識佢,
bb 有 ...
明白及尊重你的看法😊
但....BB在母體頭一兩個月時,女性是沒有什麼感覺,3個月之後女性在心理和性格就開始轉變😊
因為我已經有兩位小朋友,這是我經驗,但不代表全部女性🙏

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-12 08:45 發表 查看引用來源

我唔介意現在or未來有😂
我都無所謂,最重要玩得醒目啲唔好染病就行🤔🤔

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-12 19:49 發表 查看引用來源
反而我覺得如果佢出去俾人搞完之後,返嚟同我講返,我仲會屌得佢落力啲😂
哈哈~你意思是...咁撚淫揾人屌閪 , 真抵屌返到來要大大力屌佢🤪🤪🤪

前往最後回覆