上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
430  228.5k

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-5 14:51 發表 查看引用來源
去游水我話要sex過D鬼妹,之後買左幾件三點式比佢著,T-black個款!🤭
有T-black個款架咩我真系大鄉里

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-5 14:52 發表 查看引用來源
冇毛嗰D丫!🤭
有啲印象...但系我揾唔返來睇....系咪你刪咗

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-5 14:57 發表 查看引用來源
有丫,不過佢仍然系嬲著絛絲巾甘咯,我話人地鬼妹都五怕,冇理由我老婆會渣過D鬼妹嘛!🤭
我從來未見過有人著,不過有一次去做嘢見過兩個鬼妹...去到海灘想游水...無帶泳衣, 兩個一齊除衫褲除剩條T-black同胸圍就咁游 , 無理身邊啲人

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-5-5 15:02 發表 查看引用來源

之前買過套白色比堅尼俾老婆著。之後佢傻更更同我一齊落水,一落水就.... 🤤🤤🤤
睇晒前面個黑森林我都見過好多系咁

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-5 15:09 發表 查看引用來源
快閃比大家欣賞下丫!🤭40050847
好濕喎....系咪屌屌吓抽出來拍架

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-5 15:11 發表 查看引用來源
著!🤭比堅尼要剃毛架
系咩....但我見好多都無剃....經常見有毛在脾隙出來

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-5 15:16 發表 查看引用來源
呢張系你所講既!🤭40050848
系喎有啲唔同喎...見到個閪窿

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-5 15:18 發表 查看引用來源
我無你老婆咁靚....入面粉紅....出面黑...因為肥多肉...隻gap 外型似豬仔飽...一線鮑😂😂😂😂
系咪真架....外型似豬仔飽 , 我見識小真系未見過

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-5 15:22 發表 查看引用來源
我覺得醜喎....毛又唔多又唔少又疏😂😂Q 太朗
啲毛又唔多,又唔少, 梳梳地好性感 , 有另一番

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-5 15:23 發表 查看引用來源
肥妹咪有....漲卜卜....著褲都現包包
唔系喎我見果啲系咩都見唔到 , 兩條腿黐埋咗 , 無嘢見

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆