上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
430  228.4k

引用:
原帖由 徐良半露 於 2021-5-6 10:26 發表 查看引用來源
d南亞同黑柴都系食肉獸,對d肉感又所謂肥大d嘅女人都照食
系呀....佢哋無起上尼狗乸都屌架😅😅

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-6 10:37 發表 查看引用來源
男人对得老婆多都會出去消遣下, 現今社會女性咪有係對得個老公多都會悶,  隨時都會主動出擊調濟下, 爭在時機而已.
絕對是呀…現代人思想已經改變,偷食已經唔係男人專利了😜😜

引用:
原帖由 徐良半露 於 2021-5-6 11:14 發表 查看引用來源
有無咁餓?🤦‍♀️
前几年東涌拉咗一個啦....控罪是人獸交

引用:
原帖由 徐良半露 於 2021-5-6 11:32 發表 查看引用來源
吊,都好能變態
東涌逸東好多南亞人....架....講講東話好叻

引用:
原帖由 徐良半露 於 2021-5-6 11:36 發表 查看引用來源
女人出去應酬,分分鐘都比人當去做雞,以為會比人屌,但係又知唔知,個社會已經進化左,女人都要進化,屌唔一定係男人嘅專用行為
系呀....同意呀....一男一人一齊時 , 男人常覺得玩緊個女人 , 但其實個女人覺得自己玩緊個男人

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-6 11:47 發表 查看引用來源
好多時仲系女人嘆男人多架!🤭
梗系啦....騎你又得瞓低又得同一時間應付兩或三個男人又得....人做唔到, 所女人舒服過男人

引用:
原帖由 88yes 於 2021-5-6 12:18 發表 查看引用來源
認同
女人扑一次可以多次高潮
當然要遇到好對手

但男人每次只有一次高潮, 射完仲要等一排回氣先可以屌第二次

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-6 12:37 發表 查看引用來源

其實最蠢係男人,說得正確。
因為雄性荷爾蒙令到男人甘心做蠢人喎

引用:
原帖由 徐良半露 於 2021-5-6 12:47 發表 查看引用來源
哈哈
做蠢男人幾好🤷‍♀️
蠢男人就益曬啲聰明嘅女人啦😅😅🤪🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-6 16:19 發表 查看引用來源

有一方法可以知道亞嫂有冇出軌, 就係佢遲咗返屋企話去咗打牌又好,姨仔屋企又好,佢一番黎捉佢入房除咗佢條底褲出嚟聞吓隻鮑魚仔,
-  若果有精味即係比人中出左
-  若果有膠味即係帶套比人屌左
-  若果有香味即係剛爆 ...
師兄...咁...你都諗得出笑死我呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆