叫鋼琴家黎香港叫啦!!!

收藏  |  訂閱
8  8.8k

引用:
原帖由 hkratos 於 2021-10-22 16:33 發表 查看引用來源
講真一句,棗角有冇機會係世界上有最多雞嘅角加?
當然唔係啦,以人口比例來講日本,丹麥,荷蘭會係世界上有最多雞嘅角加

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-10-22 13:28 發表 查看引用來源
此處不留人自有留人處,鋼琴家有HK身份証,漂係HK無罪,又冇朝陽大媽報串,仲大把囡,只係得D大媽佢屌啫,食食下就慣㗎啦, 唔使下下食model級數嘅!!! 佢玩開每次一皮野,大把陀北美少女排隊比佢屌啦!!! ...
HK有條法例......引誘他人作不道得行為.

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-10-22 16:57 發表 查看引用來源
迪迪仔做咗道德平政策下既犧牲品
呢個係合唔合法問題.內地叫G係犯法,犯法就會被拉啦.

去尾角玩啦,全國叫G合法.想當年去尾角三藩市探親,大把後生路邊G快餐50美元有交易

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-10-23 02:01 發表 查看引用來源

又扮代表!

有女警放蛇架,之前捉過一個参議員。
你自己去體驗下咪知係唔係大把路邊G同合唔合法囉

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-10-25 13:38 發表 查看引用來源

自己揸車行l-5 highway 去Portland 叫G,唔知幾多次啦,傻仔。
話唔合法又去叫唔知幾多次G,真係傻得很

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-10-26 02:51 發表 查看引用來源

傻仔,大陸叫G合法咩?

個個鬼屌咁嘈話要上去玩,唔怕拉呀
講緊係尾角三藩市叫G合法你條傻鳩又轉咗去講內地叫G合唔合法.
爬下文先講啦,我一早已話咗內地叫G係犯法,犯咗法就會被拉.
你唔止傻得緊要仲有思覺失調

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-10-26 13:45 發表 查看引用來源
佢條牛奶仔應該係未經歷過當年強國繁榮娼盛年代,所以而家谷精上腦,滿腔慾火又消除唔到
兩條老嘢而家無能為力精虫都冇一條所以只能想當年

香港大把囡屌使撚谷精上腦,兩條老嘢叫G都無力當然唔會知當然香港大把G

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-10-27 19:57 發表 查看引用來源
冇精蟲?! 射到你條牛奶仔後面爆菊都仲得呀
講就天下無敵,做就有心無力,老嘢心態真係悲慘

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-10-26 18:40 發表 查看引用來源
變了鬥屌帖🤣🤣🤣
啲無聊人係度撩事鬥非咁咪應酬吓囉

前往最後回覆