上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
101  254.2k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-22 23:27 發表 查看引用來源
皇庭八號高質,凡凡有大波,值得去試,只可玩上,下免問😂
皇庭威水會嗎?
好想去試下

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-23 01:49 發表 查看引用來源
先去英豪6666/55(如果你靚仔一定有下,疫情前好窄),再去皇庭找八号(冇下),記得要預约。
英豪好耐沒去,阿標哥哥唔知還在嗎?
自從平安開了就轉了去平安.唔知靚女主任Ellie還在嗎?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 02:16 發表 查看引用來源

皇廷酒店 福田區金田路 2028號

呢件全埸八號最正又波大😍
波大正,最緊要係真波.打假波就最無癮.
以前都被啲假大波呃好多次

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-3-2 20:43 發表 查看引用來源
有冇師兄會按下美容推油或推淋巴之類?之前會係黃金水X按
黃金水匯都算係我主場,疫情前每星期都會去.嗰陣時分美容師同美顏師.有個美容項目唔記得叫咩保健養生(機餐)只有美容師可做,美顏師唔做得.如果係推油或推淋巴就搵美顏師,靚啲同後生啲.如果同美顏師熟的話,一樣有增值服務.嗰時班採耳妹妹好多都又靚又後生.每次去都會找相熟美顏師推油,之後搵兩,三個玩得嘅採耳妹妹去K房唱K喝酒抽下水.現在黃金水匯每況愈下,上個月下午去過,美容師得一個原全唔上鏡.採耳妹妹有三個,好一般.走時同顏總提過話咁少採耳妹妹同美容師,佢話遲喲會改善.打算月中再去一次看看有冇改善.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-3 15:26 發表 查看引用來源
你冇溫書讀我貼?2019年差点包起條女,上星期刚刚返英豪,以前佢红牌係三個字號碼,好似现在才24歲,好野來,那時小鳥伊人,面红红,真係想起也......哈哈~冇見她三年,應走樣機會不大吧,她沒有上班好久😜 ...
請問佢上早班嗎? 可告知工號嗎?英豪好耐冇去了

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-3 15:41 發表 查看引用來源
太敏感課題不太方便,你自己去嘗試發發掘一下,英豪有D女好高質,而且晚上可看看夜景睡覺又可看日出😂
那可以告訴我她的工號是由1個數字,兩個數字,3個數字,4個數字還是5個數字組成呢? 她應該上晚班吧

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-3 16:53 發表 查看引用來源
疫情前紅牌係3個字貴D又小30分鐘鐘,現在红牌牌應該係四個字💪👏👍答左你啦😜✌️
我可能估到邊個啦.上晚班的

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 10:02 發表 查看引用來源
去平安找89,疫情前可食 蛋撻,隔底摸真係吾值519🙄波大,冇撻食也可直接摔碟指插。如果佢有變不要怪我,早期面红红多水多汁其中一個,不過幾年玩過佢3次甘大把😜💯末合標準😜玩就合🤣深圳這樣多森林怎可停留😜 ...
講起平安就諗起靚靚主任,唔知仲在不在平安呢?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-7 03:38 發表 查看引用來源
男人天堂🥺🥺
那些年東莞嗰嗰鎮都百花齊放.塘廈花園酒店夜總會晚晚都幾百年青貌美少女到場任君選擇.
講起靚女都係首推太子酒店嗰啲囡囡.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-15 02:23 發表 查看引用來源
前富源93Jenny明天來香港,大家有冇收到佢信訊😂
冇,佢朋友圈都話來香港

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆