陽光

收藏  |  訂閱
10  18.3k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-20 12:37 發表 查看引用來源

🙏🏻😄
唔計呢期6仔一般有冇高清?🙄
連富豪性地都淪陷,嚴打期間好難有高清.

引用:
原帖由 yzyzc 於 2023-7-23 03:20 發表 查看引用來源

係咪客lift,只有1樓2樓3樓
好似冇得落一層
上去仲好似要有酒店咭先上到??
入了大門向左手邊一路行到尾望右面就見到有條短走廊,見到陽光水會嗰牌.係嗰度有lift落地庫一層.

唔知陽光而家仲要唔要登記証件入場呢?

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-7-23 12:51 發表 查看引用來源

唔知18歲靚女美容技師仲喺唔喺度做😆
佢轉做技師就正囉

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-7-27 20:36 發表 查看引用來源

你應該講多啲6仔點好法
今日下午去了陽光,入場仲要登記証件.呢個6仔冇做了.陽光房裡的床也移位了.上次去床是靠門那邊牆放的,外面很難望到張床.而家就放在門嘅對面牆,門窗一望就望到張床.技師也是拉高上衣拉低褲.睇來嚴打風還在.

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-8-1 18:14 發表 查看引用來源

師兄搵咗邊個技師?
太多客,大堂都坐滿了客.原本想搵123或855,但白主任話要等多一兩個鐘喎因已有客等緊.唯有輪牌,輪到(新)6仔.服務一般囉,可能嚴打吧.估不到星期一下午也咁多人去.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-2 09:27 發表 查看引用來源
話嚴打得一小撮人嚇到 瀨屎瀨尿 冇上深圳,年年嚴疫情前打,香港通街泊車的人吾怕抄牌?道理一样😂👏你有你嚴打,我有我去合皮,怕就香港消癈🤣😂 ...
要不是嚴打,女女的服務唔會咁保守同唔敢除衫褲.
以前的嚴打都是大龍鳳,做場戲交差.封的都是口爆細場,一兩星期後就一切回復正常.今次連向西富豪性地也失守,福田也有大場失守,嚴打已成個月有多,還沒有完結徵像,睇來唔似做大龍鳳.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-2 12:30 發表 查看引用來源

疫情前,好多大埸也停過業,淨講富臨也停好久,全部技C去左福田埸工作好久,忘记個埸了叫什么名字,根本冇分別過,不要小见多怪啦, 男人天堂東莞呢D先叫真正嚴打消失😂查了係2018年三月《皇苑》 ...
男人天堂東莞唔係叫嚴打,係叫掃蕩,一掃而清.珠海都係

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-2 19:32 發表 查看引用來源
嚴厲打壓黄色事業,東莞捉左要比幾皮至幾十才走得,深圳骨埸好小事😂
嚴打期間有錢都冇用,疫情前有朋友試過在布吉酒店召妓時,遇公安查房斷正,回派出所以為可以用錢攪掂(佢有內地銀行戶口同戶口都有十幾萬),問公安要罸幾多錢,點知被告知話冇得罸錢,要5日行政拘留.所以嚴打期間唔好以為有錢就攪得掂.

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-8-8 18:02 發表 查看引用來源

呢啲場有咁嘅服務,一定會有專門為技師而設嘅浴室,每次完事都會去清洗,你哋怕口水尾,囡囡更怕唔衛生。
咁技師咪一日要沖十次八次涼,啲皮膚冇哂油脂好快殘.

前往最後回覆