上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
101  257.4k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-16 01:06 發表 查看引用來源
講真世事和棋,就这樣大家冇左三年時間,所以有得玩就玩,豪D女又對你好D,互惠🤓👍
係呀,我都係咁話

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-16 16:28 發表 查看引用來源
紅門兄講得好,沉船真係好傻仔🤣
歡場女真係好易令人沉.沉唔緊要,最緊要係醒得快.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-16 20:18 發表 查看引用來源
因為過引,年輕囡囡多,任你玩任你揀,有毛伯伯就得,而且不用上身,話走就走,香港分分鐘玩完條女,條女放你個賤男上网唱衰你,國內玩乜也無手尾✌️💪 ...
國內歡場女大多明白係金錢交易,唔會放真感情.所以唔會死纏爛打.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-22 23:52 發表 查看引用來源
用乜避住個窗?冇勾冇盛,你多久冇去過深圳有窗骨埸?除非自己帶?而且經理吾比你這樣做, 無私顯見私一定死得😂
都係以前陽光啲房好,張床拍埋門邊度牆,門口個窗又開得高,係外面好難望到張床(我試過係外面望唔到).裝修完唔知啲房私隱度會點呢?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-27 10:03 發表 查看引用來源

有$就係任性
我永遠吾可以😌
金也空,銀也空,死後何曾在手中.千金散盡還復來.所以有多餘錢時就要玩得開心.情願玩少一兩次,也要大玩一次.

人妻,二奶玩唔過,隨時有手尾跟,被人劈都唔奇.
玩就要玩得安心,最好鋪鋪清.只要有毛佰佰,大把18砰卜卜脆玩.
最懷念就係十多年前在新彊烏魯木齊玩了個18砰維吾爾女.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-28 20:46 發表 查看引用來源
二奶係自己的,玩人妻格言,不去人多地方,吃完飯或者不食,直接開車接走走直接上炮房,而且平時不聯繫😂人妻好玩永冇手尾跟😂😁
俗語有云:道高一呎,魔高一丈.始終係嗰句,唔怕一萬只怕萬一.
玩人妻總有風險

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-29 01:17 發表 查看引用來源
So味係西藏妹, 新疆妹冇乜,而且好靚鬼鬼地,吃羊肉多。
係呀,維吾爾妹鬼鬼地真係好靚,皮膚又滑,比哈爾濱妹還靚.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-3 10:26 發表 查看引用來源
冇樹,甘易中咩,去大場,埸得查得多😀
唔怕一萬,最怕萬一,大細場冇分別.尤其是長假期,大細場都會查.
一個唔好彩,罸5000冇問題, 5日包食宿就煩啦

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-5 04:21 發表 查看引用來源
呢D埸預比你開大,所以一定查得嚴,甘鬼鼠中機會大,深圳刚通關,又話唱好好深圳送錢錢比遊客,重攪桑拿,真係錢作怪😂
送錢錢比遊客唔等如唔打黃.自從習總上台後,內地對飛機場可以隻眼開隻眼閉,但對口爆場同開大場就不溜都嚴打.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆