上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
331  445.8k

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-9-3 01:30 發表 查看引用來源
畜生學人講避開?
牛尓識答DCEP錢包未呀?碌柒?
跪求蘋果搵女,就惜口話自己系監察蘋果,牛尓肉吾L肉酸呀?廢柴!無間雞蟲!
爛果報假新聞無日無之
你又唔係雞蟲一條,反骨雞蟲

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-9-3 13:12 發表 查看引用來源
反骨?反邊個骨?笑屎人!
國家不允許嫖娼,所以叫反骨呀?
咁牛尓系大陸叫雞,又應怎稱呼呢?!違法達淫?🤣🤣🤣
牛尓識答DCEP錢包未呀?碌柒?
跪求蘋果搵女,就惜口話自己系監察蘋果,牛尓肉吾L肉酸呀?廢柴!無間雞蟲! ...
爛生果做假係人都知,只有冇腦曱甴才信以為真,碌葛賤雞蟲

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-3 14:37 發表 查看引用來源
上面個on9仔簡體字未戒甩就反中了。 真是反骨,枉國家教育你。
仲有佢攞住張中華人民共和國香港特別行政區身份証又住係香港但唔承認住係中國,何止反骨,直頭思覺失調,青山都唔收

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-9-3 17:24 發表 查看引用來源
我用歡樂卡過關添呀!
吹我L賬?牛尓識吾識關員吖?
幚下偽真偽善啦!拒無料扮四條呀!
過關你咪死狗一條.關員叫你行左你唔敢行右.
咩時代革命香港獨立,五大訴缺一不可全部唔敢講唔敢提.

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-9-3 17:47 發表 查看引用來源
系人都知?吾系呀!
今日法官話,東方日報記者,不誠實不可靠喎!
牛尓洗吾洗又去扮監察下?!
爛生果過得初一都過唔到十五.十幾條罪排住隊等住審,仲要閻家一齊審.大把好戲在後頭

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-9-3 21:06 發表 查看引用來源
越愛越狠?
所以跪求蘋果搵女?
你老板爛生果就跪地求饒,仲要親自拍片擺上網扮可憐,成隻死狗咁

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-9-3 21:17 發表 查看引用來源
二個畜牲如果知,就吾會話人敢吾敢!
衣D行為全部都系,奴才式條件反射!
二條畜牲,上去叫雞,明知自己犯法,心理平衡吾到,就走鳩圍話人犯法,但永遠扮傻自己無犯法,將罪行推落人地身上,想令自己好過D! ...
你隻死曱甴咪一樣上去叫雞,唔通你上去攬時代革命咩
係香港叫雞咪一樣犯法,你唔好叫雞啦,叫鴨吧

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-9-4 14:06 發表 查看引用來源
佢可憐,同牛尓跪求蘋果搵女有咩關係?
畜牲求死狗?
你隻死曱甴連畜牲都不如,唔幫你老闆爛生果跪地求饒不特止,仲鬧你老闆係死狗.

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-9-4 14:13 發表 查看引用來源
皆因牛尓系扮愛國既畜牲!
口講愛國,身體卻很誠實,自己犯法諉過於人!
你隻死曱甴點扮都知你係走狗賣國賊,學人講愛國真係賤格無恥

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-9-6 11:00 發表 查看引用來源
覺得我話佢系死狗?
好高興,牛尓終於承認自己系畜牲!乖!
你自認話佢係死狗咁即自認自己連畜牲都不如,又自認做走狗賣國賊賤格無恥.哈哈終於認衰曱甴啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆