上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
101  254.1k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-12 19:00 發表 查看引用來源
大家注意新開富臨不是以前的老板,所以冇女去上班😂
唔怪得前富臨經理冇係V7朋友圈出告示啊.同系平安陳總也冇係V7朋友圈出告示

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-12 15:05 發表 查看引用來源

手埸可以口爆爆吞精😂
機場個別技師可能會同客口爆,但唔同口爆場個個技師明刀明槍咁同個個客口爆

引用:
原帖由 estateman 於 2023-4-13 12:20 發表 查看引用來源

未遇過開関之後
收費口爆又幾多?
疫前去過的兩間口場已執了.一間收費298,另一間328

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-15 13:55 發表 查看引用來源
又不用中六合彩,五千元小數,個個比得起,只是佢普通货色,西又常常乃,一定鬆晒又黑,点值,五年前十七~八歲刚出就值😂
五千元不如去搵太平洋採耳妹妹啦,都唔使五千

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-16 10:25 發表 查看引用來源
nuru+69大约家家用1300😂不過又是深圳骨女冇分別,熟囗熟面,贵左一半有多😂
所以有時間都係上深圳玩,何必留港消費

引用:
原帖由 estateman 於 2023-4-17 12:26 發表 查看引用來源
包佢使唔使三皮人仔一個月?
紅牌閒閒地都搵六,七萬一個月啦,三萬包月除非個技師好霖你

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-17 17:03 發表 查看引用來源
好久冇去芙蓉,芙蓉最近有冇查房?最後一次去芙蓉猛按15個頭同我9,佢死也吾肯開囗,不知道她還在芙蓉工作吗?一个大波妹子😂大波波大到可以直接玩波夾肠😁黄金水會按脚妹轉工種妹妹子👍😆 ...
黄金水會有個精油鬆腿項目按脚妹做,又唔係按雀仔

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-21 03:23 發表 查看引用來源
金安養生來了好多後生技師😍
金安養生是不是前天域水會?收費多少?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-24 01:04 發表 查看引用來源
早記要登記証件,近近期罗湖~福田封封左好多间,但係冇人人出来講坐多久,D部长個個個话冇樹😬
部長緊係話冇樹啦,唔係點有生意.
風暴中都係少去邪場,去按正骨算啦.免得一個唔覺意5天包食宿就煩囉

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-24 08:06 發表 查看引用來源
不知道🤷‍♂️現在的囡囡冇乜吸引力,又指插、又食撻己有冇興趣再約第三次,真係大鑊喎⋯⋯
第三次可能有口爆呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆