上一頁下一頁
發新話題

小淫娃3p完結篇,pg 27, 47, 56

收藏  |  訂閱
145  346.6k

引用:
原帖由 伊藤加賀 於 2008-6-11 11:35 發表

佢真係幾鬼勁下,好多我地用唔到既辦法佢都用得到 :smile_27:
點解咁犀利既?莫非佢係hkdiscuss既admin人:smile_41:

引用:
原帖由 伊藤加賀 於 2008-6-11 11:40 發表

呢d野好難講到咁明個喎 :smile_19:
我又唔係要求畫公仔畫到出晒腸,但要俾心理準備我囉,同埋,我唔一定想玩架嘛,所以點都要俾我知左先

引用:
原帖由 伊藤加賀 於 2008-6-11 11:47 發表

佢都係做開呢d野架喇,佢實有佢既辦法既,等我遲d問下佢再話返俾你知先
咁又唔駛,我msn問佢都得,thx~

引用:
原帖由 伊藤加賀 於 2008-6-11 11:48 發表

如果同佢d朋友玩,你自己對佢朋友外型上有冇最低要求架,我諗唔會成個巴士阿叔咁都仲想玩掛 :smile_41:
唔係話要你好靚仔,但最起碼都要我順眼先喇,有d靚仔得黎我都會覺得唔順眼,sorry,果d都唔該死開
我諗我會比較鍾意man d既男人
油頭粉面果d我最憎,行街見到都想衝埋去摑兩巴,尤其係o係莎莎卓悅見到果d買護膚品既男仔或男人,果d摑夠四巴(唔計gay,gay就由你喇)

引用:
原帖由 winter1973 於 2008-6-11 12:02 發表

為左office妹妹你,我要做一個真正既男人.
呢d似怪物多d喎...:smile_45:

引用:
原帖由 伊藤加賀 於 2008-6-11 11:47 發表

佢都係做開呢d野架喇,佢實有佢既辦法既,等我遲d問下佢再話返俾你知先
我知道點搵返之前寫既post喇
我自己都唔記得原來已經寫左八個:smile_13:

引用:
原帖由 foxybobby 於 2008-6-11 12:45 發表

我諗你男友遲早會同你玩呢樣:smile_44:
我殺左佢呀!

引用:
原帖由 fatemadeus 於 2008-6-11 13:08 發表
其实Office妹妹点解要写返晒个过程出来?
如果系话分享,我念系第二因素。
最主要我念Office妹妹有d心理叛逆,将d经历写返出来我念系可 ...
唔好諗到咁複雜
鍾意寫咪寫下囉

引用:
原帖由 黎狗 於 2008-6-12 12:21 發表
....而家響公司?
係呀,有咩指教?

引用:
原帖由 黎狗 於 2008-6-12 12:31 發表

哈~
做你男同事應該都幾開心...
實撈到唔小粗野...
咩叫「實撈到唔小粗野... 」:smile_41: