上一頁下一頁
發新話題

bf睇住我係小巴上俾人抽水...

收藏  |  訂閱
50  60.7k

引用:
原帖由 hkdevilman 於 2008-1-8 18:51 發表

office 妹妹... 睇完我又硬晒喇 :smile_40:
你係咪好中意男人為你而硬架呢? hehe
真係好想見下你真人... sexy到俾十個叻你!! :smile_30:
俾我我實搞你多D... 邊會郁你咁少~hehe
因為哩D機會真係可遇不 ...
haha~~
俾你知道果個係我你就會咁諗啫
你又唔知係我,除非你平時都係果d「痴漢」喇!

引用:
原帖由 catalk 於 2008-1-8 20:09 發表
office妹妹,你D相好靚,不只是性感,而係非常有美感,我本人也中意攝影,覺得兩張都是水準之作。現時很多女孩都喜歡拍性感寫真,可是有高質素的不多,你算是少數的極品。
多謝你,d相只係我bf用dc傻瓜機影
不過佢見你咁欣賞
一定會好開心 ~

引用:
原帖由 我恨無情 於 2008-1-8 20:20 發表

係wo~今次得一張靚相咁少的?:smile_41:
少少地,睇住先~

引用:
原帖由 hkdevilman 於 2008-1-8 20:39 發表

你應該唔介意我儲低D相架可!??! hehe
但你話條友影左你相..你怕唔怕佢影埋你個樣架!??!   
:smile_44::smile_13:
就算我介意,可以阻到嗎?介意就唔會post出黎喇~

我又唔太驚,因為我好側面,同埋頭髮又遮左半邊面,我諗唔會睇得清楚

引用:
原帖由 vincentthai 於 2008-1-8 20:32 發表

so what!!....what's ur purpose here then?......
嘩,你就真係有眼不識泰山,咁樣同人講野呀...

大戰左幾多回合,我都唔記得喇:smile_13: ...
不過一路大戰,佢一路諗返當時小巴上既情景,佢真係好high,我feel到~

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-1-8 21:18 發表

難得你肯咁陪佢玩, 俾咁多刺激佢
砌多幾鑊都無問題啦
你都會同女友咁玩?

引用:
原帖由 MUGENPOWERDC2 於 2008-1-8 21:24 發表
你地成日玩尼D games 架:smile_14: :smile_14:
又唔係成日既...

引用:
原帖由 Crown 於 2008-1-8 21:26 發表
you got your other sexy pics to post here?
我間唔中會轉簽名相

引用:
原帖由 hkdevilman 於 2008-1-8 21:32 發表

梗係啦...佢咁鍾意睇你俾人搞, 俾人抽水~
我都試過諗過我女友俾人搞...因為我見過有條友昅到我女友裙底~~ o個日我女友著豹紋un添~
一來好激氣. 二來即刻有哩D幻想啦~:smile_40:
我而家腦裡都有你地o係小 ...
我好少諗佢搞第個喎...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆