上一頁下一頁
發新話題

bf睇住我係小巴上俾人抽水...

收藏  |  訂閱
50  60.8k

引用:
原帖由 hkdevilman 於 2008-1-8 21:35 發表

我有試過係咁渣我女友個patpat... 搓佢patpat... 但佢著住條好短o既one piece乍.. hehe
俾條o靚仔見倒... 我仲扯高我女友條裙再多少少... 俾人條友昅到佢著T-BACK... 因為有大個pat 露出黎...
一係無著. ...
原來你都鍾意咁玩...

引用:
原帖由 perrybee 於 2008-1-8 22:03 發表
waaa..........咁係地有無去波樓咖??
冇個喎
佢唔篤波,我又唔會無啦啦去波樓

點解咁問?
噢,sorry,原來唔係問我... :smile_27: 應錯人~

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-1-8 22:16 發表

無咁激, 係試過著條僅僅過pat 的裙去街, 後尾除左條底 :smile_44::smile_44:
我都試過有次著條超短,又係差不多岩岩過pat
bf話我一行樓梯,行我後面既人實睇到我走光

佢果次就係咁叫我行樓梯
:smile_45: 俾佢激死...

引用:
原帖由 lilizhen 於 2008-1-9 09:38 發表
我理想中嘅結尾系咁嘅:佢只手越摸越上,跟住仲撩開我條Tback,將食指同中指插左入去。我成個身即時震左一震,覺得好high,又将两只脚再擘大D,等佢可以插得深D。佢不斷咁用手指 ...
當然唔介意
haha~~你真係睇到好投入喎 ~

引用:
原帖由 hkdevilman 於 2008-1-10 00:04 發表

有邊個會唔投入呀 妹妹~~
但佢講哩個結尾如果成真...坐你隔離o個個男主角一定係我~:smile_40:
你男友一定即刻o係隔離狂打飛機~~
haha:smile_30:
你真係了解我bf既啫

引用:
原帖由 hkdevilman 於 2008-1-10 00:19 發表

估都估到啦~~~ 我一定唔會放我女友俾其他仔侵襲架喇...
但我都有咁樣幻想過o既~hehe
你BF照計都知知地你地兩個玩得癲架播... 佢D frd有冇乘機抽晒水甚至搞你架?!?!
搞就梗係冇喇...
有時著得sexy d,咁我都知佢地有昅下既...

引用:
原帖由 hkdevilman 於 2008-1-10 00:30 發表
咁又係... 俾我... 都昅啦~ 想辦法坐埋D又埋D又近D又掂倒D咁就..... ~kakaka:smile_40:
你小心俾我見倒你呀~~~
我實同你扼手!! :smile_13: (好大力)
haha~~
點解要大力扼手?

引用:
原帖由 man_ysh 於 2008-1-10 00:35 發表

有野睇 .... 係人都會欣賞嫁喇 更何況係正野添 :smile_46:
所以我冇怪佢地

引用:
原帖由 hkdevilman 於 2008-1-10 00:39 發表

haha因為大力扼手..咁你個身咪會好震囉...
咁你心口對奶奶咪會好生動好活潑咁跳下彈彈下囉hahaa:smile_40:
你上面大一郁.. 我下面就抬起頭望住你囉~haha:smile_30:
咁大力chok人地隻手,會痛架嘛!

引用:
原帖由 man_ysh 於 2008-1-10 00:42 發表

其實女性係有乜感覺嫁呢 :smile_41: (知到有人𥄫自己)
睇下咩眼光喇
咁講真,有人欣賞自己,唔多唔少都會有d自豪,有d開心既
不過有時太猥鎖既目光都會反感
有時見到佢地想望又唔敢望既神情,又會覺得幾得意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆