上一頁下一頁
發新話題

小淫娃3p完結篇,pg 27, 47, 56

收藏  |  訂閱
145  346.6k

引用:
原帖由 lkc0712 於 2008-5-22 02:06 發表

嘩,乜咁夜仲唔訓呀:smile_40:
岩岩返屋企

引用:
原帖由 lkc0712 於 2008-5-22 02:09 發表

又去左玩呀:smile_40: 今晚有d咩奇遇呀
冇咩奇遇喎,邊有咁多奇遇呀 ...

引用:
原帖由 skfv 於 2008-5-22 02:52 發表
妹妹~今晚去邊度玩來呀?

係呀妹妹...可唔可以post d露點相上成人貼圖區呀?
我諗我唔會post相去貼圖區喇~

好似多左好多新朋友入黎喎,多謝你地支持 ~

好多謝新舊朋友都咁支持妹妹既post,非常感激 ~ 你地每一句支持,都係我出post既動力(好老土,但我真係好認真咁講)

有網友問過我點解會將自己既性經驗寫出黎俾人睇

其實,理由好簡單,因為我鍾意同人分享經驗。但係我呢種「另類」經驗,我唔多敢同自己既朋友講,我知佢地唔會接受到,冇人講,就唯有出post講

當然,仲有一個原因,就係我寫既時候,自己都會有high high地既感覺,我真係試過寫到濕,因為有種俾人偷窺既快感

我諗唔多唔少同我鍾意玩「露出」既心態幾接近

其實,我所寫既post,都係我一d比較特別既sex experience。好多網友以為我每一次sex都有野玩,當然唔係喇...

每次都刺激,即係唔刺激囉,係咪?

所以,我唔係成日寫,真係有得意野先寫。果輪冇得意野,咪冇野寫囉。唔通真係就咁寫:

「我bf尋晚同我做,我好濕,佢插得我好舒服,我好high」咁呀?咁有咩好分享?個個都係咁上下架喇...

不過有個好得意既現象,就係會有網友留msg俾我,問我關於sex既問題

我唔係性學專家哩 ... 有d問題,我真係唔識答架,但我覺得自己幫到手既,我都會覆

今次好多網友問我有冇下文,其實...

:smile_13: ...

anyway,再次多謝大家支持妹妹既post

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-5-23 11:16 發表

e?好提意喔,搵日同妹妹做個訪問都好
妹妹意下如何?
做訪問都幾得意既,不過唔好錄音喇,除非做到「聲音經過特別處理」喇

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-5-23 21:18 發表

:smile_35:只係同妹妹磨豆付得唔得
靚太你成日引人地既...

離開酒吧之後,我地上左的士,佢兩個夾住我坐,一人摸我一隻大脾,慢慢摸上去
bf輕輕拉起我一隻大脾,long左係佢大脾上面,A又插左手指入黎,bf就輕輕捽我d毛毛
我high到有d想暈,唔敢擘大眼,唔敢嗌出聲,亦唔知司機睇到幾多(雖然之前試過同bf係的士咁樣玩,但今次俾兩個搞, 我真係唔敢望佢...)
雖然我唔出聲,但係A用手指出出入入摷我既「水」聲,係車廂裡面,係聽得好清楚(我當時真係有d驚佢地會叫埋司機一齊搞我...)
我一直咬住唇,咪埋眼,冇幾耐,車就到左酒店。我落車既時候,我feel到個司機係一直望住我,但我唔敢回頭望佢
bf係我耳仔邊講「覺唔覺得個司機成日停燈位?」我話唔覺,bf話佢成日停燈,一停車就望實倒後鏡,咸咸濕濕咁望住我,又淫笑...

上到房,我有d累,A入左洗手間,我攤左係床邊,bf幫我除左鞋,佢跪係床邊,慢慢擘開我對腳,一路錫上黎
我咪埋眼享受,輕輕發出呻吟聲,bf越舐越出力,我開始典來典去,輕輕擘開少少眼,見到A已經企係bf後面望住我

俾另一個男人望住自己俾bf舐,係果一刻我覺得又羞恥又刺激,呻吟聲越來越急促
bf知我好high,慢慢爬埋上床,貼身坐在係我後面,用手將我對腳拉住,擘大好似M字型咁,將我個x正正對住A

我望住A,佢慢慢行前跪左係床邊,目光一直停留係我個x度,好似好想要咁望住
佢抬頭望望我(其實果晚我同佢既眼神接觸唔係好多,好多時望一眼大家就避開左...),我輕輕伸出少少利舐一舐自己個咀唇,bf成日話我咁樣舐咀唇既時候,個樣會好淫
A再忍唔住,一伸手推住我對大脾,開始舐我。佢一路舐,一路伸手揸我波波,好用力,用力到我直頭feel到痛...

bf一路係我耳仔邊講衰野,佢要我repeat佢講既野,果d野連我平時都唔會點開口同佢講,但係佢依家就想我同A講
佢要我講「我個x好唔好舐呀?」A點頭,越舐越用力
跟住又要我問A
「我對波係咪好大好好揸呀?」
「可唔可以大力d鍊我lin頭呀?」
「我咁多水,你覺唔覺得我好淫呀?」
「想唔想屌我個x呀?」
跟住bf用中指塞入我個口,我好自然咁當係佢碌野咁含,佢再叫我問「想唔想俾碌x我含呀?」

A企係身,企左上床,將碌x放埋我咀邊,我開始伸條利出黎,慢慢舐佢
bf係我後面,慢慢轉向我側面,好似好欣賞咁望住我同A含,佢捉起我隻手摸一摸佢碌x,好硬
我知佢睇得好興奮,開始好落力咁同A用口啜,又舐濕自己隻手,一路含一路同A chok下chok下,啜到佢「卜卜」聲,佢好受落咁雙手按住我個頭

bf睇左一陣,自己都除左褲,又放左碌x埋我咀邊,我轉少少身,跪係床上面,開始同佢兩個含
我一隻手拿住一碌,輪流舐下啜下,bf揪住我d頭髮,要我一路含一路抬頭望住佢地
又要我捉住佢地兩碌x 捽下自己個面
bf問我「想我地射你邊度呀?」
我冇答佢,只係淫淫咁望住佢兩個,擘大口伸條利出黎...

我繼續同佢地兩個啜,A突然間好用力咁抓實我個頭,我feel到佢想射,再用力d啜佢
佢突然間抽出黎,自己用手chok,我咪埋眼,擘大口伸利等佢
唔駛幾秒,我已經成面成口都係佢d精...
bf叫我吞,我唔吞,望住佢,張開少少咀,俾d精係咀角慢慢流返出黎
bf輕輕用碌x打下我塊面「你睇你個樣幾x淫」
跟住塞左碌x入我個口,繼續向住我打飛機
我含到bf最入,條利係裡面郁郁下,啜到佢好實,少少側頭斜視望一望A,佢望住我,我轉頭望返我bf
雖然佢碌x係我個口裡面,但我依然發到少少聲,我嗯嗯聲咁樣叫佢「射我,射我」
bf聽到,開始忍唔住,叫我唔好啜咁緊,我放一放口,佢即刻用力chok
我又擘大口等佢,佢企後左少少,射出黎既時候,我唔止面,連波波都俾佢射埋...

我好累,訓左落床,佢地兩個坐左係凳望住我
我咪埋眼,擘大腳向住佢地
慢慢伸手摸自己下面,手指慢慢插入去,嗯... 好濕...

引用:
原帖由 深記 於 2008-5-30 11:06 發表
which hotel ?i want try 3 play too,please tell me
銅鑼灣一間酒店囉
你想試咪試囉,去咩酒店都可以試架喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆