上一頁下一頁
發新話題

bf睇住我係小巴上俾人抽水...

收藏  |  訂閱
50  60.8k

引用:
原帖由 hkdevilman 於 2008-1-10 00:47 發表

hehe 興奮得滯?! 唉... 真係曳呀我~~
咁唔chok手啦... 我直接捉住你對燈黎搖得唔得呀?! haha:smile_30:
或者同你玩第二D... 例如野球拳! :smile_40:
我點都錫住你先... 唔錫都唔得...
咩叫野球拳?

呢度d新手真係好唔識得禮貌

咁我一向都冇回應佢地
我只係覺得佢地冇禮貌啫

引用:
原帖由 perrybee 於 2008-1-10 01:32 發表
will u guys read my post if i open a topic about some "stories" in the future?
會架,你有咩story?

引用:
原帖由 pnpxx 於 2008-1-10 01:47 發表

:smile_40: hi....我又禮貌架
hi
你幅簽名相幾靚

引用:
原帖由 吳郭魚 於 2008-1-10 01:59 發表
office姐姐~~
其實你介唔介意你男友咁叫你玩架??
仲有,
如果抽人水果個係你男友,你係旁邊睇,你會唔會嬲架??
只是假設,如果你男友叫你同其他人玩3p,你會點??:smile_41:

唔知應該講你有個咁 ...
如果我介意,我就唔會做喇

睇住佢抽人水... 我又未試過叫/俾佢咁做喎,我諗我唔會

叫我3p,咁睇下佢叫咩人先算喇

引用:
原帖由 吳郭魚 於 2008-1-10 02:06 發表

靚仔就冇問題???

話時話,有冇可能俾人抽水果個係你條仔,睇住果個係你....
有冇可能???= =
你意思係有人抽我條仔水?
haha~~男定女先?

引用:
原帖由 puppygonia 於 2008-1-10 11:37 發表

我真係接受唔到囉.......如果我bf叫我咁做我真係會同佢分手!!!!

我覺得如果佢真係想我咁做好侮辱我...........

可能我真係太保守啦:smile_13: :smile_13: :smile_13:
呢樣野,我當然知道唔係人人接受到
我初初一樣接受唔到
不過可能自己都係貪玩喇,後來慢慢就接受左,仲覺得好刺激

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-1-10 11:55 發表

保守與否, 個人取向而已
只不過, 有好些人, 包括在下和樓主的底線都係唔會受到侵犯就可以了
係架
同埋當中係有一d好微妙既心態既
自己主動去引某個人,就算俾佢掂一兩下,心理上係可以接受,因為係自己主動
但唔係自己主動既情況底下,就唔會想俾果個人掂,亦都會反抗、阻止。因為自己唔想,所以就係侵犯

引用:
原帖由 bigchowchow 於 2008-1-10 11:59 發表
咁而家如果你bf唔係身邊時,
都會唔會,"露兩手"
hahahaaha
睇心情喇,有時都會架
好似以前著住件低胸衫,烏低身或者蹲低既時候會用手掩胸,依家就唔會囉(咁當然睇場合,會有例外喇)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆