上一頁下一頁
發新話題

小淫娃3p完結篇,pg 27, 47, 56

收藏  |  訂閱
145  346.6k

引用:
原帖由 金融炒仔 於 2008-5-31 00:17 發表

幾時有得睇Part 3嘐, 我睇Part 2既時候, 個心勁跳, 好似係現場咁嘐, 好彩你未寫Part 3咋, 一氣睇晒我怕個心跳到甩左出黎呀 !

呢次係咪你第一次既3P呀 ?
好彩唔係睇到你個心唔跳唧~:smile_30:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-31 12:18 發表
好刺激呀 ! 差D頂唔順 ! :smile_30: :smile_30: :smile_30:
冷靜d冷靜d:smile_30:

好好笑,以前pm我既只會話想識我,問我拿msn
出左呢個post之後,十個有八個問我要我bf既msn...
激死...:smile_27:

引用:
原帖由 可憐的朋友 於 2008-5-31 17:55 發表
妹妹~你都唔係肥人~點解個胸可以咁大@O@
有冇隆過胸?_?
可唔可以教下我-3-我都想個胸大D>_
我冇做過任何野喎,係做運動囉,我游水多~

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-5-31 21:25 發表

...有人無啦啦想奶我西,我嚇到縮埋左...你而家仲話滿足我需要,我怕我無福消受呀:smile_35:
我都係服侍你好了:smile_47:
邊個咁大膽想賴你西?唔係留俾我既咩!!:smile_22: :smile_22:
:smile_30:
靚太你幅頭像好靚~

大家唔好爭拗喇
我點做係我既事
如果我唔開心,或者我覺得有任何委屈,我會唔會咁樣寫個post呢?

我知我同bf既玩意係越界,我接受善意評論
但唔該唔好肆意批評我同我bf既關係
你地唔係當事人,知得幾多?
你地睇到既,只係表面
裡面發生咩事你地全無頭緒,單憑你地既所謂觀察力,你地憑咩下批判?

我明白有d初初睇我post既網友可能係擔心我
我多謝佢地既關心,亦都同佢地講聲唔駛擔心
但有d已經睇左好多篇既
甚至乎問過我bf拿相既
就唔該唔好再講我地

你要講,點解唔係問我bf拿相之前講?
你覺得咁唔岩,你仲問佢拿相黎做乜?
拿完相就批評我bf send相俾人唔岩
你冇野下嘛?

多謝其他網友支持妹妹,妹妹衷心感激(尤其係每一次都幫我講說話既靚太,所以我係心甘情願獻身俾你架 ~)
唔支持、或者想破壞既
妹妹奉陪到底
唔好以為你地講幾句冷言冷語甚至乎漫罵痛擊就stop到我
我要做既,冇人可以阻止到
not even my bf

唉,講到悶...:smile_39:

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-6-1 17:06 發表

我屋企個件不嬲都唔敢奶的.琴晚無啦啦捉住我對腳仲想奶西..
嚇到我真係想奶尿:smile_27:無啦啦轉死性會奶西...:smile_30:

我頭象唔夠你正呀
做左太太咁多年,你都仲咁有青春氣息,真係羡煞旁人呀靚太~:smile_40:

引用:
原帖由 龍寶寶 於 2008-6-1 17:30 發表
支持office妹妹~自己做既嘢唔好去後悔就得啦~

我覺得有D人都未必係一定要自稱衛道之士黎鬧你,可能表達方式有D偏激啫,大家都係咁錫你咋~

支持你繼續出report~我都係長期忠實fans黎~:smile_30:
善意定惡意,我諗我睇得出既

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-6-1 17:45 發表

我只係知要搵知音人愈來愈難
係度玩左兩年啦就快,有咩未見過
我最想多d知音人係度玩,大家先玩得開心ma...

3年姐都係最緊要開心ma:smile_47:你將來都會係個好老婆黎既
不過你都未咁快諗到呢樣 ...
如果你老公肯同你咁玩
你會唔會玩?

引用:
原帖由 star263 於 2008-6-2 12:37 發表
妹妹真利害..但如果日後妳男友要求妳同其他妳唔識的人玩妳又會嗎?:smile_41: :smile_41:
唔識呀...
未必會既,睇到時咩mood喇~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆